3 izbový byt v historickom centre Florencia - Taliansko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

TOP REAL Košice Vám exkluzívne ponúka so súhlasom majiteľa unikátny byt vo Florencii v lokalite De'amicis. Byt sa nachádza v širšom centre tohto nádherného historického mesta. Bytový dom pozostáva zo 4 bytov s milými susedmi a bol zrekonštruovaný v roku 2015. Nová strecha robená v roku 2022. Byt je na prvom a aj poslednom poschodí, pod bytom je ďalší byt. Dispozične sa byt skladá z kuchyne s balkónom, obývacej izby, 2 spálni a kúpeľne s oknom. Byt je rozlohovo veľký 72m2, balkón má rozlohu cca 4m2. Tento byt má klimatizáciu a vlastný kotol. Otočený je do dvora so zeleňou, čiže napriek tomu, že sa nachádza v širšom centre rušného svetoznámeho mesta je tento byt veľmi tichý. Za super cenu môžete mať víkendový byt vo FLORENCII.

Dispozícia bytu:
- chodba
- kúpeľňa s WC
- kuchyňa
- 3x izba

výmera : 72 m2
poschodie : 1
výťah : nie
balkón/loggia : áno
pivnica: nie
orientácia: JZ

Cena 170 000 €

Con il consenso del proprietario vi proponiamo un appartamento a Firenze in De' amicis. L'appartamento si trova nel centro più ampio di questa bellissima città storica. Il condominio è composto da 4 appartamenti con bei vicini ed è stato ristrutturato nel 2015. L'appartamento si trova al primo e ultimo piano, sotto l'appartamento c'è un altro appartamento. Il tetto e nuovo fattto a 2022. La disposizione dell'appartamento è composta da una cucina abitabile con balcone, soggiorno, 2 camere da letto e un bagno finestrato. L'appartamento ha una superficie di 72 mq, il balcone ha una superficie di circa 4 mq. Questo appartamento è dotato di aria condizionata e propria caldaia. Si affaccia sul cortile verdeggiante quindi, nonostante si trovi nel centro più ampio della vivace città di fama mondiale, questo appartamento è molto silenzioso.

Disposizione dell'appartamento:
- corridoio
- bagno con wc
- la cucina
- 3x camera

superficie: 72 mq
piano: 1
ascensore: no
balcone/loggia: si
pub: no
orientamento: SW
Prezzo: 170 000 €

V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle.

Mgr. Bibiána Bargerová -

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Florence