PRENÁJOM, 3-izbový byt, Dvojkrížna, Vrakuňa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom, priestranný 3 izbový byt v dobrej lokalite na Dvojkrížnej ulici v Bratislave, mestská časť Vrakuňa. Byt sa nachádza na 8. poschodí v 9-poschodovom tehlovom bytovom dome. Jeho výmera predstavuje 85 m2 vrátane dvoch lodžií o rozlohe 9m2 s exkluzívnym výhľadom do tichého dvora.

Dispozícia bytu pozostáva – na ľavo od vstupnej chodby sa vchádza do kúpelne. V kúpelni sa nachádza vaňa, práčka a WC. Z chodby ďalej nasleduje nepriechodná detská izba a po ľavej strane priestranná obývacia izba, ktorá je spojená s kuchyňou ktorá má vlastnú velkú špajzu. Z obývacej izby sa ďalej pokračuje do ďalsej nepriechodej spálne, ktorá disponuje samostatným velkým šatníkom. Z obývacej izby ako aj spálne je priamy výstup na veľkú lodžiu s pekným výhľadom orientovaným na juho západ. Byt sa prenajíma kompletne zariadený a disponuje všetkým potrebným vybavením, okrem TV s internetom (na vlastné náklady). V bytovom dome je k dispozícii výťah s kamerovým systémom.

Okolie bytového domu poskytuje množstvo zelene a kompletnú občiansku vybavenosť (Nákupné centrum Hron, zdravotné stredisko, škola, škôlka a mnoho iného.

Mesačný nájom predstavuje 650,- €/ mes. + 40,- €/ mes. energie
V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.


Zodpovedný maklér: Andrea Adámková DiS, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams. © Copyright Grahams

Podobné realitné ponuky

Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa
Prenájom 650,- €/mes.
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa

POPIS BYTU:Ponúkame na prenájom pekný 3 izbový byt v Bratislava II. Vrakuňa, Čiližská ulica. Nachádza sa v zapletenom panelovom dome na 6/12 poschodí. Výmera je 64 m2, je s lodžiou...

3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiližská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa 650,- €/mes. 3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiližská
prenájom