3- izbový byt Podunajské Biskupice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Dudvážska
65 m²
8
1
3
pôvodný
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
168.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

20695x zobrazená v zozname / 5044x zobrazená detailne / 137x zobrazená detailne tento mesiac

•••
Realitná kancelária EPIC HOME, v zastúpení majiteľa bytu, Vám ponúka na predaj 3 izbový byt s loggiou v Bratislave, v mestskej časti Podunajské Biskupice na ulici Dudvážska s výbornou občianskou vybavenosťou.

Byt o veľkosti 65m2 + loggia 4 m2 sa nachádza na 1. poschodí bytového domu. Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave so zachovalými plastovými oknami, pripravená na kompletnú rekonštrukciu podľa predstáv budúceho majiteľa. Byt je napojený na plyn, vodu, elektrinu.

BYT JE MOŽNÉ KÚPIŤ AJ KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ. Cenová kalkulácia na rekonštrukciu je v cene 14 000eur, ktorá bude pripočítaná k cene bytu.

Byt je aktuálne nanovo vymaľovaný na bielo.




V byte sú menené stupačky. Loggia je vybavená bezpečnostnou mrežou. K bytu prislúcha aj pivničná kobka o veľkosti 1,59 m2 . Výhodou tohto typu bytu je možnosť zväčšenia kúpeľne.

Byt je súčasťou bytového panelového domu, ktorý prešiel rekonštrukciou. V rámci rekonštrukcie bol bytový dom zateplený, menené stupačky, nový moderný výťah, magnetický čip vo vstupnej bráne. Výhodou bytu je aktuálne prenajaté aj parkovacie miesto za poplatok 120€/1os/mesiac. Bytový dom je v správe Bytového podniku Podunajské Biskupice, ktorý sa nachádza cez cestu.

•••

Dispozícia bytu:


Po vstupe do bytu sa nachádzame v priestrannej chodbe, odkiaľ vedú vstupy do väčšiny miestností. Po ľavej strane chodby máme kúpeľňu a WC, menšou chodbou sa dostaneme do kuchyne. Po pravej strane chodby sa nachádza prvá miestnosť, izba s výhľadom na parkovisko a okolitú zeleň. Smerom vpred sa dostaneme do obývacej miestnosti, z ktorej vedie vstup do ďalšej izby a tiež do kuchyne. Byt je orientovaný juhovýchod (obývačka, kuchyňa) a severozápad ( izba, spálňa).


Predsieň: 9,25m2


Izba: 12,42m2
Izba: 13,10m2

Izba: 17,60m2


Kuchyňa: 8,87m2
WC: 0,95m2

Kúpeľňa: 2,57m2


Loggia: 3,97m2
Pivničná kobka: 1,59m2

•••
Poprechádzajte sa po byte pomocou 3D virtuálnej obhliadky:
https://my.matterport.com/show/?m=LGjtHnfpSqP

•••

Lokalita:



Celá oblasť disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu je základná škola a škôlka, v pešej dostupnosti je nákupné centrum Hron. Okrem neho sú v dostupnosti aj obchody ako Billa, Lidl, Kaufland, lekáreň, ďalej banky, pošta, zastávka MHD (bus 65,67,71,72,78) je vzdialená 1min od vchodu. Pre rodiny s deťmi je vo vnútri bloku detské ihrisko. Pre športových nadšencov sú tu fitness centrá a futbalový štadión. Ľahké napojenie na obchvat a diaľnicu.

•••

Odporúčanie makléra:


Odporúčam nehnuteľnosť pre tých, ktorí si ju chcú od základu prerobiť podľa svojich predstáv. Najväčšou výhodou je lokalita. Všetky školy, škôlky, nákupné centrá, lekárne a i. máte v dosahu.

Ak máte záujem o obhliadku, kontaktujte ma a dohodneme si spoločný termín.

Cena bytu je 169 000€ vrátane provízie RK. Pri rýchom jednaní dohoda možná.
V cene je zahrnutý kompletný právny servis, služby realitnej kancelárie, notárske a katastrálne správne poplatky.V prípade potreby Vám bezplatne porovnáme a vybavíme najlepšie podmienky hypotekárneho úveru cez nášho hypošpecialistu.

Tešíme sa na Vás



Ing. Barbora Plačková
M:
E:
www.epichome.sk

RK EPIC HOME



© Text a fotografie sú majetkom realitnej kancelárie Epic Home.







Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice na ulici Dudvážska

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Dudvážska v Bratislave - Podunajské Biskupice v cene 168.000,- € je o 38.551 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice. Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 trojizbových bytov v Bratislave - Podunajské Biskupice. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-70...

Pozícia realitnej ponuky

168.000,- €
Cena nehnuteľnosti 147.000,- € 314.900,- €
68 m²
Celková rozloha 66 m² 89.1 m²
65 m²
Úžitková plocha 3 m² 92 m²

Kontaktujte

Ing.  Barbora Plačková

EPIC HOME

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

EPIC HOME

Dr. Vladimíra Clementisa 3222/10, Bratislava 821 02

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Úžitková plocha65 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuspredané
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-707326 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.