Predaj 3 izb. bytu v projekte Eden Park, Drieňová ul., Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Drieňová 1H
91.22 m²
16
2
3
nie
pôvodný
nie
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
315.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

8210x zobrazená v zozname / 389x zobrazená detailne / 389x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj krásny 3 izbový byt s loggiou v Ružinove, Drieňová ulica. Projekt Eden Park je staršia novostavba v centre Bratislavy skolaudovaná v roku 2009, ktorá je dodnes považovaná za jeden z najlepších developerských projektov. Byt bol kúpený v roku 2011 súčasným majiteľom priamo od developera, nemal iného vlastníka. Nachádza sa na 2. poschodí z 16, pričom stavba má viaceré úrovne voči terénu, reálne preto ide o 3. poschodie. Orientácia bytu je JZ. V prízemí budovy je 24 hodinová služba recepcie.

Dispozícia:



Rozloha bytu je 91,22 m2, z toho loggia má 8,58 m2.

Z predsiene a následnej centrálnej chodby je vstup do všetkých miestností bytu.
Byt pozostáva z 3 obytných miestností: obývacej izby spojenej s kuchynskou linkou a jedálňou, 2 spální, 1 kúpeľne s vaňou, WC a miestom na práčku, výhodou je ďalšia samostatná toaleta s umývadlom.
Zo všetkých 3 izieb je výstup na spoločnú loggiu. Jedna zo spální má k dispozícii veľkorysý uzavretý šatník. V celom byte boli použité zemité farby a hnedé tóny, ktoré vytvárajú harmonický celok.

K bytu si majiteľ prenajíma garážové státie v suteréne budovy. K dispozícii na predaj bývajú aj voľné garážové státia, prípadne pivničná kobka.

Vybavenie:



Podľa vzájomnej dohody s majiteľom sa byt predáva čiastočne zariadený. V interiéri sú hliníkové okná s interiérovými žalúziami, plávajúce podlahy, v kúpeľniach a predsieni je dlažba, vstupné dvere sú bezpečnostné, optický kábel je samozrejmosť.
Obytný dom disponuje 3 výťahmi, z toho jedným nákladným.

Okolie:



Bytový komplex Eden Park je vyhľadávaným miestom na bývanie pre jeho výbornú polohu v Bratislave. Nachádza sa priamo vedľa jazera Štrkovec, kde je možné venovať sa relaxu a športovým aktivitám. V pešej dostupnosti je park, supermarket Billa, zastávky MHD, reštaurácie, banky, školy. Na zábavu a šport slúži blízka Laser Aréna a fitness centrum. V blízkom okolí je nový futbalový štadión, Národné tenisové centrum, kde sa konajú rôzne zábavné a kultúrne podujatia, nemocnica s poliklinikou, zimný štadión, Lidl, a iné

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Drieňová 1H

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Drieňová 1H v Bratislave - Ružinov v cene 315.000,- € je o 66.750 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 8 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 37 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-BH...

Pozícia realitnej ponuky

315.000,- €
Cena nehnuteľnosti 240,- € 449.900,- €
91.22 m²
Celková rozloha 1 m² 137 m²
91.22 m²
Úžitková plocha 1 m² 132 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha91.22 m²
Úžitková plocha91.22 m²
Poschodie2
Počet poschodí16
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Lódžiaáno - 1
Pivnicanie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Klimatizácianie
Energetický certifikátáno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-BH-1 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.