NA PRENÁJOM 3 IZBOVÝ BYT, UL. ČORDAKOVA, KOŠICE- SÍDLISKO KVP

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY Vám ponúka na prenájom 3-izbový kompletne zariadený byt v časti Košíc -KVP, ulica Čordaková. Byt je zariadený vrátane spotrebičov.

Hlavné výhody bytu sú:
- ak chcete bývať v byte, ktorý je kompletne a kvalitne zariadený
- ak hľadáte byt na peknom mieste s dobrou dostupnosťou do centra Košíc
- ak máte radi kľud a pokoj.

Základné informácie:
Byt má úžitkovú plochu 65m2 a pozostáva z troch izieb. Byt má plastové okna, orientácia na východ-juh. Vo vybavení kuchyne je plynová doska, chladnička s mrazničkou. V obývacej izbe sa nachádza ANTIK TV, tv stolík a sedačka. Internet nie je v cene. V kúpeľni sa nachádza vaňa, k dispozícii je práčka. V izbách sa nachádzajú postele. K bytu patrí balkón a takisto možnosť využívať pivnicu. V celom byte je klimatizácia. Parkovisko je pred oknami bytu. Kúrenie ústredne, materiál bytu – panel.
Platí sa jedno mesačné nájomné 600,-eur plus depozit vo výške 600,-eur. V cene sú už zahrnuté energie.

Lokalita: Byt sa nachádza v časti KVP s dobrou dostupnosťou do centra Košíc viacerými smermi, v blízkosti obchody, školy, škôlky.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Oleksandra Kovalenko, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky