PRENÁJOM 3i mezonet. byt s terasou, BA III., Vajnory, 112 m2,

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka exkluzívne na prenájom štýlový 3 izbový mezonetový byt s charakterom rodinného domu s veľkou terasou v mestskej časti Vajnory, ul. Čierny chodník, BA III., celková výmera 112 m2, vnútorná plocha bytu 77 m2 + terasa 35 m2 je z časti prestrešená, stavebný materiál: tehla, vlastné kúrenie - plynový kotol, KTV, internet v cene energií.

POPIS:

prízemie: vstupná predsieň, odkladacia miestnosť, samostatná izba , schodisko.
1.poschodie: priestranná obývacia izba s kuchynským kútom, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi a východom na terasu, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, jedálenská časť, kúpeľňa s WC, schodisko.
2. poschodie: hlavná spálňa

Byt má veľmi príjemnú atmosféru, príjemný štandard so štýlovým zariadením s charakterom bývania v rodinnom dome s bezproblémovým vonkajším parkovaním pred domom, výborná poloha a občianska vybavenosť: v blízkosti MHD, škola, škôlka, novovybudovaná cyklotrasa JURAVA, v pešej dostupnosti Vajnorské jazerá, potraviny, osobná vlaková stanica.

Cena nájmu predmetnej nehnuteľnosti vrátane zariadenia a vybavenia je 650,-eur/mesiac + energie 120,-eur/mesiac vrátane KTV a internetu. , voľný od 01.12.2020. TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky