Prenájom slnečný 3 izbový byt s terasou, Čerešňová ulica, Čierna Voda

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom pekný, slnečný 3 izbový byt v novostavbe (rok kolaudácie 2009) na ulici Čerešňová, na začiatku Čiernej Vody, v obci Chorvátsky Grob. Nachádza sa na 3/3 poschodí s výťahom. Celková výmera bytu je 94 m2, s balkónom 5 m2 a veľkou terasou (25m2). K bytu patrí aj 1 vonkajšie parkovacie priamo pri dome. Bytový dom je oplotený, má vlastnú záhradu vrátane detského ihriska.
STAV BYTU:
Byt ponúka príjemné bývanie, aké novostavba môže poskytnúť, má vstupné bezpečnostné dvere, plávajúce podlahy, plastové okná so žalúziami, klimatizáciu, kúpeľňu s vaňou a práčkou, peknú kuchynskú linku na mieru spolu so zabudovanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, plynová varná doska, elektrická rúra, digestor). Prenajíma sa kompletne zariadený moderným nábytkom spolu so spotrebičmi.
DISPOZÍCIA BYTU:
Vstupná chodba, 2 spálne, kuchyňa prepojená s obývacou časťou, kúpeľňa s WC, balkón, terasa s ratanovým sedením, ktorá je zastrešená strieborným lexanom a markízou.
Je voľný ihneď, vhodný na dlhodobý prenájom pre rodinu s dieťaťom, maximálne 3 pracujúce osoby, zvieratká dohodou, nefajčiari.
Cena nájmu je 500,-€ spolu s parkovacím státím + 150,-€ energie s internetom a KTV.
PLATBY:
Depozit - 650,-, nájom - 650,-€, provízia pre RK - 350,-€.
LOKALITA:
Lokalita v blízkosti poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD v rámci integrálnej dopravy). V blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi obľúbené a vyhľadávané lokality na život.

Podobné realitné ponuky