Slnečný 3-izbový byt, Stupava, Budovateľská ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom slnečný 3-izbový byt v 15-ročnej novostavbe v lokalite Stupava na ulici Budovateľská. Rozloha bytu je 77 m2 + 2 BALKÓNY.
K bytu prislúcha SKLADOVÝ PRIESTOR v podkroví bytového domu. Nachádza sa na 3. nadzemnom podlaží v 5. poschodovom TEHLOVOM dome s VÝŤAHOM. Do bytu je BEZBARIÉROVÝ prístup. Orientovaný je na 2 strany (sever a juh).

STAV BYTU:
Novostavba skolaudovaná v roku 2004. Plastové okná, drevené parkety, dlažba, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (sklo-keramická varná doska, umývačka riadu, chladnička, elektrická rúra). Byt sa prenajíma čiastočne zariadený (kuchyňa a spálňa sú zariadené kompletne, práčka v kúpeľni, detská izba a obývačka sú zariadené čiastočne). Byt je možné dozariadiť po dohode s nájomcom.
V cene je optický internet a káblová televízia od Orange.

PLATBY:
Nájom vrátane energií, internetu a káblovej televízie je 650,- eur, vratný depozit vo výške mesačného nájmu, provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu.
Byt je vhodný pre pár alebo rodinu.

LOKALITA:
Výborná občianska vybavenosť. V tesnej blízkosti domu sú potraviny, detské ihriská, škôlky, cyklotrasa, kultúrny dom a pravidelné sobotňajšie trhy. Do centra mesta 3 min. chôdze. Bezproblémové parkovanie pri dome.

/ PRENÁJOM / 3 - IZBOVÝ BYT / STUPAVA / BUDOVATEĽSKÁ ULICA / 2 BALKÓNY / BEZPROBLÉMOVÉ PARKOVANIE /

Podobné realitné ponuky

Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky
Prenájom 800,- €
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky

MK-REAL ponúka na prenájom pekný 3- izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v tichej časti centra mesta Malacky. Rozloha bytu - 63m2, prvé poschodie s výťahom, 1x loggia. Byt sa...

3-izbový byt 63 m2 Malacky / Jilemnického
Prenájom 800,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky 800,- € 3-izbový byt 63 m2 Malacky
Jilemnického
prenájom