VEĽKÝ 3 IZBOVÝ BYT "Rezidencia Záhorská Bystrica"

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

MF group ponúka exkluzívne na predaj 3-izbový byt o rozlohe 83 m2 v Záhorskej Bystrici v 7 ročnej novostavbe v bytovom komplexe "Rezidencia Záhorská". Byt sa nachádza na 3. poschodí z 5 poschodového domu. Kolaudácia domu bola v roku 2011.

Byt je svetlý a dobre orientovaný, s veľkou terasou/balkónom o rozlohe 10m2.
Nehnuteľnosť pozostáva zo vstupnej haly, samostatnej toalety, kúpeľne, spálne, detskej izby, kuchyne spojenej s obývacou izbou. Z obývacej izby a detskej izby sa vychádza na priestranný balkón.

Byt sa predáva kompletne zariadený - kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, rolldoor, nábytok.
V cene bytu je jedno vonkajšie parkovacie státie a možnosť dokúpiť 2 garážové státia v hodnote 13 000 EUR za kus.
K bytu prislúchajú dve pivničné kobky (jedna je priamo na poschodí situovaná vedľa bytu) o rozlohe 18m2.
Kvalitné architektonické riešenie, milí susedia, bezpečnostné vchodové dvere, kamerový systém, optické pripojenie na internet.

Strategická lokalita, blízko prírody a centra Záhorskej Bystrice, v susedstve rodinných domov. Kompletná infraštruktúra (kaviareň, obchody, vinotéka, fitness), disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom. Zastávka MHD a rýchla dostupnosť na obchvat.

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané MF GROUP vrátane kompletného právneho servisu, hypotekárneho poradenstva či katastrálnych poplatkov.
Spoločnosť MF group je zameraná na komplexné riešenie klientových potrieb spojených s jeho vysnívaným bývaním. Našim poslaním je dokázať, že obchodovanie s nehnuteľnosťami sa dá robiť lepšie.

V prípade ďalších otázok ma kontaktujte na tel. čísle:

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava - Záhorská Bystrica