PRENÁJOM, zariadený,4- izbový byt, Žehrianska ul., Petržalka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom novo zrekonštruovaný, dizajnový, priestranný, klimatizovaný 4 izbový byt na ulici Žehrianska, mestská časť Petržalka. Byt sa nachádza na 7 - poschodí v 8 - poschodovom zrekonštruovanom obytnom dome s výťahom. Celková úžitková plocha predstavuje 81,7 m2 + loggia.

Vďaka dobre premyslenej dispozície, hneď do vstupu bytu, prekvapí veľká hala s ktorej sa vstupuje do všetkých miestností. Byt je naozaj priestranný a disponuje dostatočne veľkou obývacou miestnosťou, dvoma samostatnými spálňami, kuchyňou spolu s balkónom, a jednou rozmerovo menšou izbičkou, ktorá môže slúžiť ako pracovňa, kúpeľnou a oddelenou toaletou. Byt sa prenajíma komplet zariadený, to znamená, že bude dozariadený podľa požiadaviek nájomcov.

Majitelia zariadili byt kvalitným nábytkom, materiálmi vyššieho štandardu a to veľmi moderne pôsobiacim zariadeným interiérom, ktorý je po kompletnej rekonštrukcii. V celom byte boli použité materiály ako nové interiérové dvere z masívneho dreva, drahé designové kovania Tupai, jedna z najkvalitnejších podláh Marmoleum, osadené pravé krištáľové lustre, všetky postele sú z masívneho dreva, klimatizácia vo všetkých miestnostiach, bezpečnostné dvere.

Najväčšiu pozornosť si získa prvá spálňa, ktorá pôsobí priam luxusne, po stenách sú štýlové tapety, veľká manželská posteľ z masívneho dreva, zabudované šatníkové skrine s dostatočným úložným priestorom a nakoniec kráľovské závesy. Druhá spálňa je zariadená identický, s rozdielom dvoma jednolôžkovými posteľami. Najväčšia izba v byte zastáva miesto obývacej izby, ktorá napriek tomu, že sa ešte dozariaďuje pôsobí veľmi príjemne svetlo a disponuje masívnym jedálenským stolom, dvoma pohodlnými kreslami, komodou s policami, honosnými závesmi a pravým kryštálovým lustrom. Posledná izba je najmenšia a môže slúžiť ako pracovňa. Kuchyňa je samostatná, nanovo vynovená v bielom prevedení a podsvietením, so vstavaným sporákom s plynovou platňou, chladničkou (kombinovaná s mrazničkou) a disponuje zasklenou loggiou ktorý je orientovaný do dvora. V kúpeľni sa nachádza vaňa a komfortné dvojumývadlo. V byte je aj práčka spolu so sušičkou. Toaleta je samostatná. Na chodbe sa nadzádza ďaľší úložný priestor a to starodávnej skrini. Samozrejmosťou je pripojenie na internet.
Samostatný bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou – zateplenie, nové výťahy, brány, zvončeky, nové čisté prerobené spoločné priestory. Parkovanie je bezproblémové.

Byt je pre náročnejšieho klienta a vhodný pre 2 a maximálne 3 osoby. Majitelia uprednostňujú právnickú osobu, ale nie je to podmienka.

V okolí domu je prístupná kompletná občianska vybavenosť – potraviny, základné školy, škôlky, reštaurácia, nemocnica Antolská, výborná dostupnosť MHD, veľmi dobré napojenie na hlavné ťahy a Bratislavský obchvat. Na skok od dunajskej hrádze, kde je možnosť športového vyžitia.


Cena prenájmu 800 Eur /mes. + 220 Eur /mes. energie (vrátane internetu). Províziu realitnej kancelárii neplatíte
. Obhliadky sú možne každý deň. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Andrea Adámková DiS, kontakt: , email:


Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams.


Exclusively we are offering you for rent a newly refurbished, spacious air-conditioned 4 room flat on Zehrianska Str., in district Petrzalka. The flat is situated on the 7-th floor of 8-th floor reconstruted apartment building with a lift. with total usable area of 81,7 m2 + loggia

Thanks to cleverly measured location, what immediately catches your attention and is accessible from all four rooms is the hall. The flat is spacious with sufficiently large living room, two separate bedrooms, kitchen with a balcony and one slightly smaller room which can be used as a study, bathroom and a separate toilet, all at your disposal. The flat is to be rented completely furnished, and if required by the tenants can be furnished according to their needs.

The owners furnished the flat which is after the complete reconstrution with top quality furniture, using higher standard materials to achieve a modern looking interior. Just to mention a few of the materials used in the flat such as a new interior door made of solid wood, Tupai- luxury design ironwork ,Marmoleum-one of the best quality floors on the market, a genuine crystal chandeliers fitted on the ceiling, all the beds made from solid wood, all rooms air conditioned,security doors instaled.

The bedroom has a feel of luxury, with stylish wallpapers on the walls, crystal chandelier on the ceiling, double bed, built-in wardrobes, the second bedroom almost identical with the first one, with 2 single beds instead. The largest is the living room with a massive table, two armchairs, chest of drawers, drapery and a crystal chandelier. The smallest room of all in the flat can serve as office. The kitchen is separate, newly refurbished and fitted with a gas stove and a refrigerator. The loggia is accesible from the kitchen as well. There is a bathub in the bathroom and a washing machine with thumble dryer too. The toilet is separate. The internet access is available in the flat as well. The apartment building was recently completely refurbished including isulation, new lifts, front doors, doorbells, new, clean reconstructed common area. Parking space available.

The flat is suitable for a more demanding clients with maximum 2-3 people occupying it. The owners prefer a respecatable professional person (a lawyer or similar) but it is not a condition.

All the amenities are availalable in the vicinity- e.g supermarket, public shools, kindergartens, restaurant, hospital Antolska, very good public transport access, great access to Bratislava ring road and main motorway routes.
Danube embankment round the corner with sports activities to enjoy.

Rent 800 eur/ month + 220 eur / month energy cost (including Internet).You dont pay a commission for a real estate agency

If you are interested in property inspection or other information call.

Real estate agent: Ing. Dana Idesová, kontakt: , email:


Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams.

Podobné realitné ponuky

Prenájom, Petržalka - 4 izbový byt, Tupolevova ulica
Prenájom 780,- €
Prenájom, Petržalka - 4 izbový byt, Tupolevova ulica

Ponúkame na prenájom kompletne zrekonštruovaný 4-izbový byt o rozlohe 82 m2 v Petržalke na Tupolevovej ulici na 5/8 poschodí. V byte je k dispozícii chladnička s mrazničkou, automatická práčka, mikrovlnná...

4-izbový byt 82 m2 Bratislava - Petržalka / Tupolevova
Prenájom 780,- €
RentHub I Krásny moderne zariadený 4-izb. byt I 75 m²
Prenájom 680,- €
RentHub I Krásny moderne zariadený 4-izb. byt I 75 m²

Slavo z RADO Reality Group Vám ponúka na prenájom prerobený krásny 4-izbový byt s dvoma lodžiami a tromi nepriechodnými izbami. Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite na Rovniankovej ulici v...

4-izbový byt 75 m2 Bratislava - Petržalka / Rovniankova 4
Prenájom 680,- €
PRENÁJOM 4 izbový byt, Petržalka, Mlynarovičova ul.
Prenájom 840,- €
PRENÁJOM 4 izbový byt, Petržalka, Mlynarovičova ul.

LT-EUGroup.s.r.o. ponúka na prenájom 4 izbový byt, čiastočne zariadený na ul. Mlynarovičova, vo vyhľadávanej lokalite na začiatku mestskej časti Petržalka. Jeho výmera predstavuje 75m2 + loggia o...

4-izbový byt 75 m2 Bratislava - Petržalka
Prenájom 840,- €
Prenájom 4-izb. bytu, 133 s veľkou terasou a zasklenou zimnou záhradou
Prenájom 1.800,- €
Prenájom 4-izb. bytu, 133 s veľkou terasou a zasklenou zimnou záhradou

Veľmi pekný 4-izb. byt s dvomi kuchyňami a kúpeľňami vo výmere 133m2 + s lógiou 40m2+ so zimnou záhradkou vo výmere 20m2 + terasa 50m2.Byt je čiastočne zariadený (všetky...

4-izbový byt 133 m2 Bratislava - Háje / Antolská
Prenájom 1.800,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom, Petržalka - 4 izbový byt, Tupolevova ulica 780,- € 4-izbový byt 82 m2 Bratislava - Petržalka
Tupolevova
prenájom
RentHub I Krásny moderne zariadený 4-izb. byt I 75 m² 680,- € 4-izbový byt 75 m2 Bratislava - Petržalka
Rovniankova 4
prenájom
PRENÁJOM 4 izbový byt, Petržalka, Mlynarovičova ul. 840,- € 4-izbový byt 75 m2 Bratislava - Petržalka prenájom
Prenájom 4-izb. bytu, 133 s veľkou terasou a zasklenou zimnou záhradou 1.800,- € 4-izbový byt 133 m2 Bratislava - Háje
Antolská
prenájom