Predaj 4 izbový byt Šaľa, ulica V. Šrobára

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Rk Diamant Real má pre Vás jedinečnú ponuku – 4 izbový byt. Byt o rozlohe 84 m2 sa nachádza na ulici V.Šrobára, na 2/7 poschodí a v roku 2013 prešiel kompletnou rekonštrukciou pri ktorej bolo zmenené dispozičné riešenie. Krásna veľká kuchyňa vznikla tým, že kúpeľňa bola premiestnená na chodbu. Pri rekonštrukcii boli vymenené plastové okná so žalúziami, murované jadro, dlažby, plávajúce podlahy, nová elektroinštalácia, vo všetkých izbách klíma, bezpečnostné dvere a interiérové dvere. WC je samostatné.
V byte zostáva vstavaná skriňa v spálni, sedacia súprava, nábytok v obývačke, spotrebiče v kuchynskej linke, zostava na chodbe a v detskej izbe skriňa.
Bytový dom je zateplený, k bytu prislúcha špajza na medziposchodí a murovaná pivnica. Byt je kúpou voľný. V cene máte kompletný právny servis a k tomu vám bezplatne zabezpečíme najvýhodnejší úver na trhu.
Dohodnite si obhliadku ešte dnes .

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Šaľa

Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa
Predaj 114.900,- €
Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa

Ponúkame na predaj 4 izbový byt s lodžiou nachádzajúci sa na 8/9 poschodí v zateplenom bytovom dome v meste Šaľa v širšom centre mesta. Dispozícia: vstupná chodba, 3 x nepriechodná...

4-izbový byt 96 m2 Šaľa / Mostová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa 114.900,- € 4-izbový byt 96 m2 Šaľa
Mostová
predaj