Nádherný atypický mezonet v samom srdci Vysokých Tatier

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame nádherný atypický mezonetový byt v samom srdci Vysokých Tatier, v Tatranskej Polianke, v nadmorskej výške 1000 metrov nad morom.

Byt má oficiálnu výmeru 98 m² - reálnu výmeru s ohľadom na skosené steny má však 110 m². K bytu navyše patrí pivnica o veľkosti 10 m².

Byt je novostavba z roku 2009 umiestený na najvyšších dvoch poschodiach bytového domu.

Dolné poschodie bytu má po vstupe na pravo veľkú šatňu, na ľavo sociálne zázemie - samostatný záchod a kúpeľňu. Z kúpeľne rovnako ako z kuchyne je priamy výhľad na Gerlachovský štít a Končistú.

Na vstup do bytu priamo nadväzuje obývací priestor, ktorý je prepojený s kuchyňou. Od jedálenského stolu je nádherný výhľad na Slavkovský štít. Z obývacieho priestoru je panoramatický výhľad na celú Popradskú kotlinu od Svitu až po Kežmarok.

Kuchyňa je plne vybavená vrátane sklokeramickej varnej dosky, práčky, umývačky, chladničky a veľkého pracovného priestoru.

Z obývacieho priestoru sa ide do spálne, alebo po schodoch hore na druhé poschodie.

Druhé poschodie ponúka veľkorysý priestor, v ktorom je dostatok miesta pre spánok, hru aj prácu. Celý priestor má rozlohu 50 metrov štvorcových.

Všetky okná majú nainštalované tieniace prvky (žalúzie/plisé). Spacie priestory so strešnými oknami majú plne zatmavovacie rolety.

Byt je ideálny pre rodinu s deťmi. Deti majú v byte dostatok samostatného priestoru a aj von môžu chodiť úplne samostatne - bytový dom je v tichej, slepej ulici mimo hlavnú vozovku, ktorá nie je verejne prístupná (ulica je osadená značkou zákaz vjazdu mimo dopravnú obsluhu). Od bytového domu je vo vzdialenosti 50 metrov veľké detské ihrisko so šmykľavkou, hojdačkami a pieskoviskom. Medzi bytovým domom a ihriskom je len udržovaný trávnik, ktorý je taktiež veľmi vhodný na hranie. Priamo z Tatranskej Polianky sa vyráža na Sliezsky dom a Gerlachovský štít.

Veľkosť bytu doplňuje pivnica, do ktorej sa hravo vojde všetko, vybavenie na ľubovoľné športy - bicykle, lyže, výbava na lezenie. Parkovisko je hneď pri dome.

Byt je postavený veľmi vzdušne a otvorene. Aktuálna konfigurácia 4+kk by sa dala veľmi jednoducho prestavať až na 6+kk, keby sa horný priestor rozdelil na 3 samostatné izby. Taktiež sa dá pristavať balkón o veľkosti cca 15 m².

Znížená cena: 200.000 EUR

Podobné realitné ponuky

REZERVOVANÉ -Predaj - 4 izbový byt s balkónom - Poprad centrum
Predaj 135.000,- €
REZERVOVANÉ -Predaj - 4 izbový byt s balkónom - Poprad centrum

Exkluzívne ponúkame tento 4 izbový byt v centre mesta Poprad na ulici Popradskej brigády.Byt je v pôvodnom stave a bude pripravený na rekonštrukciu podľa Vašich predstáv.Rozloha bytu: 76...

4-izbový byt 76 m2 Poprad / Popradskej Brigády
TUreality ponúka na predaj rodinný dom, okres Poprad
Predaj 219.000,- €
TUreality ponúka na predaj rodinný dom, okres Poprad

TUreality Vám ponúka na predaj 4 izbový mezonetový byt v nízkoenergetickom dom s malou záhradkou 10 minút od mesta Poprad. 4izbový byt pozostáva z 2 podlaží a využitého priestoru pod...

4-izbový byt 130 m2 Poprad
4 izbový byt
Predaj 158.000,- €
4 izbový byt

Dávam do pozornosti 4 izbový byt v zaujímavej lokalite na Partizánskej ulici v Poprade. Byt sa nachádza na štvrtom poschodí bytového domu. Byt je čiastočne prerobený má murované jadro plastové...

4-izbový byt 81 m2 Poprad / Partizánska 700
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REZERVOVANÉ -Predaj - 4 izbový byt s balkónom - Poprad centrum 135.000,- € 4-izbový byt 76 m2 Poprad
Popradskej Brigády
predaj
TUreality ponúka na predaj rodinný dom, okres Poprad 219.000,- € 4-izbový byt 130 m2 Poprad predaj
4 izbový byt 158.000,- € 4-izbový byt 81 m2 Poprad
Partizánska 700
predaj