LUXUSNÝ 4-izbový byt na Stromovej (možnosť prenajať s bytom aj garáž)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Prenajmeme 4-izbový byt v lukratívnej lokalite Piešťan, v tesnej blízkosti parku, pár minút chôdze od centra mesta. Byt sa nachádza v mestskej vile na Stromovej ulici postavenej v roku 2001. Pozostáva z obývacej izby s kuchynským kútom a vstupom na terasu, chodby, izby s balkónom, izby, izby s východom do záhradky, kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom a toaletou, samostatnej toalety a zo skladu, kde je umiestnený plynový kotol a práčka (viď priložený pôdorys bytu).

Byt sa prenajíma kompletne zariadený, vrátane spotrebičov (nechýba práčka, umývačka riadu, chladnička, mikrovlná rúra, satelit, televízor, setobox na kartu), s možnosťou internetu cez mikrovlné pripojenie. Parkovanie pred bytovým domom je postačujúce, prípadne je možné si spolu s bytom dodatočne prenajať garáž v suteréne bytového domu. Voľný ihneď, pripravený na nasťahovanie.

Nájom je stanovený vo výške 690 €/mesačne (bez garáže) + 210 €/mesačne zálohy za energie. Pri tomto byte je stanovený depozit vo výške dvoch mesačných nájmov vrátane energií. Dodatočná cena nájmu za garáž vo výške 50 €/mesačne.

Podobné realitné ponuky

Prenájom 4 izbový byt s parkovaním, Pod Párovcami Piešťany.
Prenájom 750,- €
Prenájom 4 izbový byt s parkovaním, Pod Párovcami Piešťany.

179615 - Ponúkam na prenájom veľký 4-izbový byt s balkónom o výmere 150m2 v blízkom centre mesta Piešťany, na ulici Pod Párovcami. Nachádza sa na 2. poschodí bytového domu a...

4-izbový byt 150 m2 Piešťany / Pod Párovcami
Prenájom 750,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 4 izbový byt s parkovaním, Pod Párovcami Piešťany. 750,- € 4-izbový byt 150 m2 Piešťany
Pod Párovcami
prenájom