Na prenájom perfektný veľký 4-izbový byt neďaleko Bratislavy

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom krásny 4-zbový byt pri jazere v blízkosti Bratislavy v obci Veľký Biel. Byt sa nachádza na prvom poschodí z dvoch, v uzavretom bezpečnom kompexe s rodinnou atmosférou, výborné susedské vzťahy, vzájomná pomoc, letné grilovačky.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa prechádza do obývačky spojenej s kuchyňou. Kuchyňa je komplet vybavená sporebičmi: plynový sporák, teplovzdušná rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, zabudovaná špajzka.
V obývačke je rohová sedacia súprava, jedálenský stôl, Tv. Z obývačky sa vychádza na terasu o výmere cca 14m2, vybavenej záhradným nábytkom, v letných mesiacoch super posedenie s výhľadom na jazero.
Z obývačky sa vchádza do manželskej spálne, kde sa nachádza aj veľká vstavaná skriňa.
Do detskej aj hosťovskej izby sa vchádza z chodby.
V kúpeľni sa nachádza vaňa,aj sprchový kút, umývadlo. WC samostatné.
Byt má vlastné plynové kúrenie, kotol umiestnený v samostatnej technickej mistnosti, v ktorej sa nachádza aj pračka a mraznička.

Výhody: blízkosť Bratislavy, 5min pešo k autobusu,10min pešo k železničnej stanici - bez zapchy do BA.
Vhodný pre: rodinu s dieťaťom, + hosťovská, deti majú sa tam s kým a kde hrať, pre mladých, v celom objekte perfektná partia.
Vhodný pre max. 2 dospelých a 1-2 deti.

Cena je vrátane energií, pri podpise zmluvy sa platí 1x nájom + mesačný depozit vo výške nájmu + provizia pre RK 1/2 najmu.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Senec

4 izbový byt na prenájom v Senci
Prenájom 900,- €
4 izbový byt na prenájom v Senci

Ponúkame Vám na prenájom zariadený 4 izb. byt v Senci.Parkovanie - verejné.Byt pozostáva z obývačky, 3 samostatných izieb, kuchyne, kúpeľne, wc a 2 balkónov.Výhodou je zabudovaná umývačka...

4-izbový byt 90 m2 Senec
Prenájom 900,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
4 izbový byt na prenájom v Senci 900,- € 4-izbový byt 90 m2 Senec prenájom