Slnečný 4 izbový byt, Školská ulica, Chorvátsky Grob, okres Senec

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom slnečný, priestranný 4 izbový byt v novostavbe /r.kolaudácie 2002/ na Školskej ulici v malebnej obci Chorvátsky Grob, okres Senec. Byt sa nachádza na 2/3 poschodí tehlového bytového domu bez výťahu. Celková výmera bytu je 112 m2 s 2 balkónmi 2x4 m2. K bytu prislúchajú aj 2 vonkajšie parkovacie miesta pred domom.
STAV BYTU:
Byt ponúka príjemné bývanie, aké novostavba môže poskytnúť, má vstupné bezpečnostné dvere, plávajúce podlahy, plastové okná, dlažbu, klimatizáciu, priestrannú kúpeľňu s vaňou a sprchovacím kútom, peknú kuchynskú linku na mieru spolu so zabudovanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, plynová varná doska a elektrická rúra, digestor). Prenajíma sa kompletne zariadený moderným nábytkom, tak ako to vidíte na fotografiách.
DISPOZÍCIA BYTU:
Vstupná chodba, 3 spálne, kuchyňa s balkónom prepojená s obývacou časťou, ktorá má druhý balkón, samostatná kúpeľňa, samostatné WC. Kúrenie a ohrev teplej vody
je zabezpečený vlastným plynovým kotlom.
Je voľný ihneď, vhodný na dlhodobý prenájom pre rodinu s deťmi, alebo 4 pracujúce osoby, bez zvierat, nefajčiari.
Cena nájmu je 500,-€ + 100.-€ energie, 2 parkovacie miesta a základný balík internet a KTV.
PLATBY:
Depozit - 600,-, nájom - 600,-€, provízia pre RK - 250,-€.
LOKALITA:
Lokalita v blízkosti poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD v rámci integrálnej dopravy. V blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi obľúbené a vyhľadávané lokality na život v okolí Bratislavy.

Podobné realitné ponuky

4 izbový byt na prenájom v Senci
Prenájom 900,- €
4 izbový byt na prenájom v Senci

Ponúkame Vám na prenájom zariadený 4 izb. byt v Senci.Parkovanie - verejné.Byt pozostáva z obývačky, 3 samostatných izieb, kuchyne, kúpeľne, wc a 2 balkónov.Výhodou je zabudovaná umývačka...

4-izbový byt 90 m2 Senec
Prenájom 900,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
4 izbový byt na prenájom v Senci 900,- € 4-izbový byt 90 m2 Senec prenájom