4-izbový byt v tichom prostredí (VKIG-3)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RMZ reality s.r.o ponuka na predaj 4-izbový slnečný byt v obci Dačov Lom. Dedinka sa nachádza medzi dvoma dolinami v tichom prostredí v ktorej je vybudované lyžiarske stredisko. Vzdialenosť od okresného mesta je 15 km. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou je pekný, presvetlený - slnečný. Je vhodný pre rodinku s deťmi. Nachádza sa na zvýšenom prízemí. Bytový dom ma šesť bytov . Mesačné náklady na bývanie činia 40 eur.
Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti.
Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou HÚ, ktorý Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb - výber najvýhodnejšieho modelu HÚ pre Vašu nehnuteľnosť spojeného s kompletizáciou a spracovaním podkladov pre banku, vrátane Kúpnych zmlúv, katastrálneho poplatku a poplatkov za overenie podpisov.
V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.

Kontakt na makléra: p. Gemerová






Podobné realitné ponuky

Predaj, štvorizbový byt Veľký Krtíš - EXKLUZÍVNE HAL...
Predaj 84.999,- €
Predaj, štvorizbový byt Veľký Krtíš - EXKLUZÍVNE HAL...

Ponúkame na predaj trojizbový byt v jednej z najlepších lokalít mesta Veľký Krtíš o rozlohe 77m2. Byt sa nachádza na Vevenskej ulici priamo v centre okresného mesta. DISPOZÍCIA: - kuchyňa...

4-izbový byt 77 m2 Veľký Krtíš
4izbový byt na Píseckej ul.
Predaj 94.500,- €
4izbový byt na Píseckej ul.

Exkluzívne ponúkame na predaj zrekonštruovaný, priestranný /95m2/ 4 izbový byt na 2 poschodí v obľúbenej lokalite Veľkého Krtíša, na Píseckej ulici. Bytový dom je zateplený, má vlastnú kotolňu, 2 veľké...

4-izbový byt 95 m2 Veľký Krtíš / Písecká
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, štvorizbový byt Veľký Krtíš - EXKLUZÍVNE HAL... 84.999,- € 4-izbový byt 77 m2 Veľký Krtíš predaj
4izbový byt na Píseckej ul. 94.500,- € 4-izbový byt 95 m2 Veľký Krtíš
Písecká
predaj