Štvorizbový byt, SNP Holíč, okr. Skalica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realin, s.r.o. Vám ponúka na predaj štvorizbový byt na sídlisku SNP v Holíči, ktorý sa nachádza na 1 poschodí zo 7 s výťahom v bytovom dome, ktorý prešiel kompletnou revitalizáciou. Byt dispozične pozostáva z vstupnej chodby, kúpeľne, oddeleného WC, dvoch detských izieb, spálne, priestrannej obývacej miestnosti a kuchyne s vlastnou komoru a vstupom na zasklený balkón. Byt má pôvodné jadro, čo dáva novému majiteľovi možnosť vybudovania novej kúpeľne podľa vlastných predstáv. K bytu prislúcha jedna komora nachádzajúca sa na poschodí a ďalšia komora nachádzajúca sa v priestoroch suterénu, kde sú aj spoločné miestnosti ako kočikáreň.
Cena bytu je 80 000,- eur
V prípade bližších informácií a zarezervovania si obhliadky volajte na tel. č.
Pri predaji zabezpečíme bezplatne financovanie nehnuteľnosti, právne a katastrálne služby, t.j. vypracovanie kúpnych zmlúv, návrhov na vklad a preberacích protokolov na príslušné úrady.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Skalica

4-izbový byt v meste Holíč
Predaj 145.000,- €
4-izbový byt v meste Holíč

RADO Reality vám ponúka na predaj 4-izbový byt v meste Holíč, ktorý prešiel pred piatimi rokmi kompletnou rekonštrukciou. Byt sa nachádza na ulici SNP v bytovom dome, na šiestom poschodí...

4-izbový byt 88 m2 Holíč / SNP
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
4-izbový byt v meste Holíč 145.000,- € 4-izbový byt 88 m2 Holíč
SNP
predaj