Veľký Štvor izbový kompletne zrekonštruovaný byt v obci Neded

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI:

POZOR !!! Výrazná zľava na cene !!!

Ponúkame Vám na predaj – Veľký kompletne zrekonštruovaný Štvor izbový byt v tichej časti obce Neded. Bytový dom bol postavený v roku 1973 pri zdravotnom stredisku z Pórobetónových tvárnic a tehál. Byt bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2009, kedy sa robili omietky, drevené obklady s ROLLDORMI, nové radiátory s rozvodmi a novým plynovým kotlom PROTHERM, ktorý vykuruje celý byt. Ďalej sa robili výmeny stúpačiek, potrubia a kompletná rekonštrukcia Elektrických rozvodov. V roku 2012 boli vymenené Plastové okná. Zateplenie vlastného bytu a úprava LOGGIE bolo prevedené v roku 2013. Byt ostáva čiastočne zariadený, zariadenie ostáva ako BONUS - ZDARMA ! K bytu prislúcha Parkovacie miesto.

Dispozičné riešenie – Byt pozostáva zo štyroch samostatných izieb, samostatnej kúpeľne, WC, kuchyne, špajze, chodby, Loggie a veľkej pivnice. Z obývacej izby sa vychádza na veľkú LOGGIU, z kuchyne do špajze, v ktorej je umiestnený kotol, ktorý vykuruje byt a ohrieva teplú úžitkovú vodu. Na chodbách je je drevený obklad, ktorom sú umiestnené ROLLDORY.

Lokalita – Kľudné miesto na bývanie v tichej časti obce. V obci je kompletná Občianska vybavenosť. Veľmi dobrá dostupnosť do Šale, Galanty, Komárna, Trnavy, Nitry a Bratislavy.

Cena -- 43.499,- €

V cene je zahrnutý kompletný realitný aj právny servis.

Bližšie informácie na t.č.:

V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver a poistenie.

Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Šaľa

Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa
Predaj 114.900,- €
Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa

Ponúkame na predaj 4 izbový byt s lodžiou nachádzajúci sa na 8/9 poschodí v zateplenom bytovom dome v meste Šaľa v širšom centre mesta. Dispozícia: vstupná chodba, 3 x nepriechodná...

4-izbový byt 96 m2 Šaľa / Mostová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa 114.900,- € 4-izbový byt 96 m2 Šaľa
Mostová
predaj