Exkluzívny veľkometrážny byt v Púchove!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality Vám ponúka exkluzívny byt v Púchove s rozlohou 160 m2. Zabudnite na čokoľvek, čo ste videli v bežných bytoch. Tento výnimočný byt ponúka svojim budúcim majiteľom obrovský, vzdušný priestor s nadčasovými riešeniami a zároveň spája tradičné prvky ako napríklad priznaná konštrukcia krovu či krb. Byt sa nachádza v 3-poschodovom tehlovom bytovom dome bez výťahu. K bytu patrí aj nadštandardne veľká pivnica.

Byt bol vybudovaný v roku 2008 prestavbou podkrovia tehlového bytového domu. Do bytu boli natiahnuté nové rozvody vody, medené rozvody elektriny a do každej izby vyvedené prípojky na TV a internet. V celom byte nájdeme kvalitné plávajúce podlahy, v kúpeľni je dlažba. Pre optimalizovanie nákladov má byt samostatný bojler na ohrev teplej úžitkovej vody, avšak okrem neho je do bytu dotiahnutý aj rozvod teplej vody. Vykurovanie je zabezpečené elektrickými konvektormi a nádherným krbom, s prieduchmi do všetkých miestností, nachádzajúcim sa v strede bytu. Veľkou výhodou je aj samostatná elektrická prípojka s dvojtarifnou sadzbou. Vďaka kvalitnému zatepleniu stropov, stien a podlahy sú aj pri veľkej rozlohe bytu mesačné náklady približne 140 Eur pre 4 osoby (zahŕňajú náklady na elektrinu, vodu, bytový fond). Byt je veľmi svetlý, okná má orientované na východ, sever a západ.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do priestrannej kúpeľne s dvomi umývadlami, toaletou, rohovou vaňou a hydromasážnym sprchovým kútom. V kúpeľni budúci majiteľ určite ocení okrem rebríkového radiátora, aj elektrické podlahové kúrenie. Ďalej sa zo vstupnej chodby dostaneme do hlavnej spálne s rozlohou približne 27 m2, kde nájdeme veľkú vstavanú skriňu a tiež výstup na lodžiu s rozlohou 8 m2. Táto izba ponúka možnosť rozdelenia na 2 samostatné izby. Obývačka, jedáleň a kuchyňa sú súčasťou fenomenálneho otvoreného priestoru, s rozlohou približne 76 m2, ktorého dominantou je úžasný veľký krb. V kuchyni sa nachádza kvalitná, vstavaná, kuchynská linka a tiež tu nájdeme východ na lodžiu, kde si môžeme po náročnom dni posedieť a kochať sa krásnym výhľadom na hory a západ slnka. Vedľa kuchyne nájdeme voľný priestor, ktorý je možné využiť na veľký jedálenský stôl, prípadne na odčlenenie a vybudovanie ďalšej izby. Obývacia izba má rozlohu približne 25 m2, majiteľom poskytuje pohľad napríklad na horiaci oheň v krbe obloženým kamenným obkladom alebo na televíziu umiestnenú v predsadenej stene s farebnými svetelnými efektmi. Z obývačky sa ďalej dostaneme do dvoch samostatných zrkadlovo otočených detských izieb, ktoré majú výstup na balkón veľký približne 7 m2. Ako bonus pre nového majiteľa je priestor nachádzajúci sa nad kuchyňou a chodbou s rozlohou približne 9 m2 (nezapočítaných do výmeru bytu) slúžiaci ako priestor pre hranie detí, ubytovanie hostí, alebo úložný priestor. Na odkladanie sezónnych vecí boli v byte vybudované dva samostatné uzatvorené priestory nachádzajúce sa nad spálňou a nad obývačkou. Ďalším bonusom je veľká, samostatná pivnica, do ktorej sa bez problémov zmestia bicykle, domáca dielňa, ale aj drevo do krbu.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou, má novú fasádu so zateplením, vymenené sú vstupné dvere s elektronickým vrátnikom, v spoločných priestoroch sú plastové okná a svetlá na pohybové senzory. Dom sa nachádza v pokojnej časti mesta. V blízkom okolí nájdeme okrem bezproblémového parkovania aj dostatok zelene, športoviská (futbal, hokej, tenis, plávanie ...) reštaurácie, obchody a samozrejme kompletnú občiansku vybavenosť. Skvelá je aj dostupnosť na diaľnicu D1 – cca 5 minút. Do centra sa pešo dostanete približne za 10 minút. Bytový dom nemá vypracovaný energetický certifikát.

Cena bytu na vyžiadanie v RK.
3D predhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=Eu8gsGKkmfw

Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Púchov

Predaj 4-izbového bytu, Púchov
Predaj 229.772,- €
Predaj 4-izbového bytu, Púchov

Ponúkame Vám na predaj pekný trojizbový byt v novostavbe v Púchove. Byt o výmere 105,91 m2 sa nachádza na 5-tom poschodí bytového domu s výťahom. K bytu patrí balkón...

4-izbový byt 105.91 m2 Púchov
Na predaj veľký, slnečný 4 izbový byt v Lednických Rovniach
Predaj Cena v RK
Na predaj veľký, slnečný 4 izbový byt v Lednických Rovniach

BpV ponúkame na predaj 4 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v obci Lednické Rovné, ulica Súhradka.Byt sa nachádza v blízkosti školy, škôlky, detského ihriska aj obchodov. K bytu prislúcha aj komora a...

4-izbový byt 73.7 m2 Lednické Rovne / Súhradka 196/20-37
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj 4-izbového bytu, Púchov 229.772,- € 4-izbový byt 105.91 m2 Púchov predaj
Na predaj veľký, slnečný 4 izbový byt v Lednických Rovniach Cena v RK 4-izbový byt 73.7 m2 Lednické Rovne
Súhradka 196/20-37
predaj