Na predaj 4-izbový priestranný byt v Žabokrekoch nad Nitrou

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality Vám ponúka na predaj priestranný 4izbový byt s výmerou 89m2 v Žabokrekoch nad Nitrou vo výbornej lokalite. Byt je situovaný na 3. poschodí zo štyroch. Zateplený bytový dom bez výťahu má zrekonštruovanú strechu a nové vchodové dvere. K bytu prislúcha menšia pivnica.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu plastových okien, novú elektroinštaláciu, murované bytové jadro, nové stupačky, podlahy, interiérové dvere, kuchynskú linku. Byt je kompletne vymaľovaný a ihneď k dispozícií.

Byt sa predáva čiastočne zariadený. Vykurovanie domu je zabezpečené centrálnym vykurovaním a na radiátoroch sú merače spotreby tepla.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa pokračuje do dvoch veľkorysých izieb a obývacej miestnosti, pričom všetky izby disponujú vlastným balkónom. Chodba ďalej umožňuje vstup do kúpeľne, samostatnej toalety a menšej miestnosti slúžiacej ako šatník prípadne špajza. Do kuchynskej časti sa dostaneme taktiež cez chodbu a nájdeme v nej kuchynskú linku na mieru a prechod do poslednej izby.

Okolie bytového domu je udržiavané a čisté, s bezproblémovým parkovaním priamo pred bytovým domom. V okolí je kompletná občianska vybavenosť (materská škola, základná škola, obchody, reštaurácie, zdravotné stredisko ap.). Žabokreky nad Nitrou sú výhodnou polohou pre cestovanie do okolitých miest- Bánovce nad Bebravou 14km, Partizánske 5km, Topoľčany 15km.
Bytový dom spĺňa energetický certifikát G.

Igor Rehák
RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti.

Podobné realitné ponuky

Na predaj slnečný 4-izbový byt s balkónom a garážou v obci Nadlice, 72
Predaj 83.990,- €
Na predaj slnečný 4-izbový byt s balkónom a garážou v obci Nadlice, 72

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku domu... https://youtu.be/b8rwFQFNkFg ... a 3D prezentáciu:.. https://my.matterport.com/show/?m=eVhzrapjm1N...TUreality Vám ponúka NA PREDAJ pekný 4-izbový...

4-izbový byt 72 m2 Nadlice
PREDANÉ ❗️ EXKLUZÍVNE ❗️ 4 Izbový byt na predaj, Partizánske -
Predaj 89.990,- €
PREDANÉ ❗️ EXKLUZÍVNE ❗️ 4 Izbový byt na predaj, Partizánske -

EXKLUZÍVNE ❗️ Center Reality. sk ponúka na predaj 4 Izbový byt nachádzajúci sa v Centre mesta Partizánske. Bytový dom je panelový prešiel rekonštrukciou, je zateplený, parkovanie je priamo pri bytovom...

4-izbový byt 83 m2 Partizánske / Generála Svobodu
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj slnečný 4-izbový byt s balkónom a garážou v obci Nadlice, 72 83.990,- € 4-izbový byt 72 m2 Nadlice predaj
PREDANÉ ❗️ EXKLUZÍVNE ❗️ 4 Izbový byt na predaj, Partizánske - 89.990,- € 4-izbový byt 83 m2 Partizánske
Generála Svobodu
predaj