Na predaj 4-izbový byt 155 m2 a garáž, Klimkovičova, KVP, Košice II

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľmi pekný a presvetlený mezonetový  4-izbový byt na ulici Klimkovičovej v mestskej časti Košice – Sídlisko KVP. Priestranný byt o úžitkovej výmere 154,82 m2 (bez plochy terasy a loggie) je situovaný v tehlovom bytovom dome s výťahom.  K bytu patrí terasa o výmere 34,50 m2 s krásnym výhľadom a loggia o veľkosti  14 m2.  

S bytom sa predáva aj garáž o výmere 19 m2.

Dispozícia: na 1. podlaží bytu sa nachádza priestranná predsieň, obývacia izba s východom na priestrannú terasu, kuchyňa s komorou, šatník  a toaleta s umývadlom. Na vyššom podlaží sú 3 izby, šatník, chodba a kúpeľňa spojená s toaletou.

Vybavenie bytu: plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, drevená podlaha na 1. podlaží, dlažba, na vyššom podlaží sú plávajúce podlahy. V kuchyni ostáva kuchynská linka okrem elektrickej rúry, umývačky riadu a práčky.  Vykurovanie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom zn. Junkers.

Náklady spojené s užívaním bytu vrátane energií: 250 €/mesiac.

Rok výstavby bytového domu: 2000.

Byt je kúpou voľný.

Cena dohodou.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom vlastníka. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. 0911 715 121.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice - Sídlisko KVP