PREDAJ: 4-izbový byt, NOVOSTAVBA, Panský les, Košice okolie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny a luxusný 4-izbový byt v Panskom lese, obec Malá Ida, vzdialenej len 8 km od Košíc (12 minút cesty autom).

Tento byt sa nachádza na prízemí / 2-poschodového bytového domu (bez výťahu) o (čistej) úžitkovej výmere 160 m2 (+ 35 m2 vnútorná dvojgaráž, + 38 m2 prislúchajúca terasa, + 48 m2 plochy vonkajších parkovacích státí, + cca 160 m2 vnútorného uzavretého dvora vo vlastníctve majiteľov bytu bezprostredne nadväzujúceho na terasu) a s orientáciou Z - V.

Nehnuteľnosť je s prihliadnutím na vnútornú polohu bytu v bytovom dome atypická z viacerých hľadísk, a oproti pôvodne navrhovanému stavu holobytu si tu majitelia (sú to prví majitelia tejto nehnuteľnosti) urobil niekoľko vlastných dispozičných úprav; výhodou je dvojgaráž, ktorá je súčasťou bytového domu, takže vnútorným prepojením medzi garážou a bytom viete rovno vstúpiť do vyhriateho auta, bez nutnosti výjsť regulérnym hlavným vchodom BD.

Samotná nehnuteľnosť pozostáva z tzv. dennej a nočnej časti:
do dennej časti vstupujeme hlavnou chodbou (vstavaná skriňa), kde sa nám otvára veľkoryso prepojený priestor kuchyne a obývačky (s orientáciou na západ), (oproti pôvodnému projektu) zväčšená kúpeľňa (so sprchovacím kútom), samostatná praktická špajza; krb v obývačke umocňuje domácu atmosféru; celá obývačka je smerom ku uzavretému dvoru bytu presklená, s posuvnými okennými systémami (možnosť realizácie vonkajších žalúzií), s výstupom na dvor;
nočná časť pozostáva zo vstupnej chodby, ktorú po celej dĺžke lemuje vstavaná skriňa (dostatok úložného priestoru), a tri samostatné nepriechodné izby (s orientáciou na západ), ďalšia kúpeľňa (s vaňou); z každej z týchto izieb je možnosť výstupu na uzavretý dvor.

Táto nehnuteľnosť bola finalizovaná majiteľmi vybranými exkluzívnymi materiálmi, všetko v jednotných materiáloch a farbách, tvoriac tak kompaktný celok pre náročného klienta.

Samostatný dvor prislúchajúci k tomuto bytu má samostatnú výstupnú bráničku (čo umožňuje vchod i z druhej strany ulice, ľahšia manipulácia s ťažšími nákupmi, sťahovaním nábytku a pod. ...).
Na dvore boli realizované všetky vonkajšie úpravy (trávnik), nachádza sa tu krb, posedenie, hojdačka; poskytuje dostatok súkromia majiteľom bytu.

Technické parametre: vlastný kotol na plyn zn. Buderus – samostatné kúrenie (podlahové) + cca 300 l zásobník na TÚV, termostat v izbách, predpríprava na klimatizáciu (na streche BD), predpríprava na vonkajšie žalúzie, domový vrátnik s kamerou, protipožiarne vchodové dvere, alarm, vstavané spotrebiče súčasťou kuchynskej linky.

Byt sa predáva (podľa dohody) aj so zariadením; stačí len prísť a nasťahovať sa!

Odporúčame osobnú obhliadku tejto nehnuteľnosti, pri ktorej sa s Vami radi stretneme!

Podobné realitné ponuky