ÚTULNÝ, VEĽMI PEKNE REKONŠTRUOVANÝ BYT S KLÍMOU A ZARIADENÍM

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY ponúka pekný a zrekonštruovaný 4-izbový byt v Košiciach – Nad jazerom. Výmera bytu je 80m2 + lodžia, nachádza sa na 3. z 9 poschodí s vlastnou klimatizáciou. Byt sa predáva so zariadením tak ako je na fotkách.
Dispozícia bytu bola počas rekonštrukcie zmenená, bytové jadro je murované so samostatným WC. Vo vstupnej chodbe je vstavaná skriňa s botníkom. Z obývačky je priamy vstup do kuchyne s oknom nad kuchynskou pracovnou doskou a s americkou chladničkou. Kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: indukčnou varnou doskou, elektrickou rúrou a umývačkou riadu.
Počas rekonštrukcie bola zmenená dispozícia, bola urobená nová elektroinštalácia, stierky, vymenené okná, obložkové zárubne a dvere. Celý byt je veľmi príjemne a vkusne ladený. Kúpeľňa má vaňu a mozaikovité obklady. Kúpeľňa a WC sú vykachličkované po celej výške až po strop. Plávajúce podlahy vo všetkých izbách. Orientácia bytu je na sever a na juh, lodžia má výmeru 4m2 a pivnica má výmeru 4m2.
Mesačné náklady na bývanie sú vo výške 180€ zálohové platby + elektrina 45€.
Bytový dom má rekonštruované rozvody inžinierskych sietí a vynovené spoločné priestory, je zateplený, má nový výťah. V lokalite je množstvo športového a spoločenského vyžitia a bezproblémové parkovanie.
Ak si chcete dohodnúť obhliadku volajte .
JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice - Nad Jazerom

Predaj, štvorizbový byt Košice Nad Jazerom
Predaj 179.990,- €
Predaj, štvorizbový byt Košice Nad Jazerom

Potrebujete väčší byt a máte radi pohyb a pobyt v prírode?Možno Vás zaujme naša ponuka na predaj 4 izbového bytu s loggiou, na najzelenšom sídlisku v Košiciach -...

4-izbový byt 80 m2 KE - Nad Jazerom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, štvorizbový byt Košice Nad Jazerom 179.990,- € 4-izbový byt 80 m2 KE - Nad Jazerom predaj