Predaj: Krásny bezbariérový byt v blízkosti Krásna nad Kysucou

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj byt 4+Kk len 2 km od Krásna nad Kysucou na prízemí novo-rekonštruovaného nádherného bytového domu s rozlohou 94,88 m2+ 2 parkovacie miesta a 1/3 podielom na pozemku. Má samostatný chod a pozostáva zo vstupnej chodby, prechodnej haly a 4 samostatných izieb, kde je plánovaná spoločná obývacia časť s kuchyňou, tiež WC s kúpeľňou. Nádherná lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou je predpokladom pre rodinné bývanie, ale aj vzhľadom k umiestneniu je tu možné zriadiť a spojiť bývanie s celoročnou prevádzkou na akýkoľvek účel, alebo kanceláriou. Na požiadanie vieme zriadiť aj samostatný vchod pre bývanie a samostatný na prevádzku. Byt je napojený na kanalizáciu, ktorá bude spustená začiatkom roku 2021, zatiaľ využitie žumpy, obecná voda, vykurovanie je zabezpečené cez úsporné elektrické radiátory. Byt má plstové okná, nové omietky a 2x biely náter, stropné jednotné bodové led svetlá, zásuvky, vypínače, samostatný merač elektriny, vody, elektrické radiátory.
Nádherný pozemok, upravená záhrada, parkovacie miesta a super poloha. Obrovskou výhodou je záruka 24 mesiacou. Možnosť zriadenia na pozemku krb, alltán a iné využitie podľa potrieb.
Bezkonkurenčná cena dohodou, podlahy a dvere v cene.
kontakt: Mgr. Mária Habčáková 1. Reality rent, tel: ,

Podobné realitné ponuky

PREDAJ - Nadčasový veľkometražný 4 izový byt so záhradou a parkoviskom
Predaj Cena v RK
PREDAJ - Nadčasový veľkometražný 4 izový byt so záhradou a parkoviskom

Nadčasový veľký byt na 1. poschodí domu v obci Staškov neďaleko od malebného mesta Čadca vás očakáva! Ponúkam vám detailný pohľad na veľkometrážny byt , ktorý nie je len obyčajným miestom...

4-izbový byt 118 m2 Staškov