3D prehliadka, prenájom 4-izb bytu so záhradou, Osijecká, Jarovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na prenájom 4 - izbový byt v rodinnom dome so záhradou a parkovacou plochou o rozlohe 76 m2, s pozemkom o rozlohe 275 m2, na Osijeckej ulici, v mestskej časti Bratislava – Jarovce. Rodinný dom s celkovou úžitkovou plochou 130 m2, z čoho plocha prízemia je 66 m2, prvé poschodie má úžitkovú plochu 64 m2 a terasa má 20 m2.

Na prízemí sa nachádza hlavný vstup do objektu. Vchádza sa z krytého závetria do zádveria, z ktorého je prístupná chodba so schodiskom. Z chodby je prístupná kúpeľňa s toaletou a na opačnej strane je komora. Komora je priechodná a dostávame sa ňou do skladu, v ktorom je technológia kúrenia. Ďalej sa priamo vchádza do obytnej časti. Tvorí ju kuchyňa, jedáleň a obývacia izba a tvoria jeden otvorený celok. V kuchyni je na mieru realizovaná kuchynská linka so všetkými spotrebičmi (zabudovaná mikrovlnka Whirlpool, teplovzdušná rúra Whirlpool, indukčná doska Whirlpool, odsávač pár Whirlpool, chladnička s mrazničkou Gorenje a umývačka riadu Bosch). V obývacej izbe je krb na tuhé palivo. Z obývacej izby sa vychádza na terasu. Z terasy je vstup do zatrávnenej záhrady. Parkovacia plocha vedľa domu poskytuje parkovanie pre cca. 3 vozidlá. Vstup na parkovaciu plochu zabezpečuje elektrická brána na diaľkové ovládanie. Navyše, z parkovacej plochy je bočný vstup priamo do bytu.

Dispozičné riešenie prvého poschodia: schodiskom sa dostávame do chodby. Na pravej strane sa nachádzajú dve izby. Oproti schodisku je kúpeľňa s toaletou. Na ľavej strane je izba, z ktorej je prístup do samostatného šatníka. Izby sú čiastočne zariadené nábytkom.

Rodinný dom je postavený z pálenej tehly a 15 cm zateplenia. Stropy sú betónové, omietky sadrové. Vyhrievanie je zabezpečené prostredníctvom podlahového kúrenia na oboch podlažiach, s vlastným kondenzačným kotlom na plyn. Televízne pripojenie a internet je riešené prostredníctvom spoločnosti UPC. Navyše, byt má aj vlastný bezpečnostný systém (alarm).

Vynikajúca dostupnosť do mesta prostredníctvom diaľnice a nového Bratislavského obchvatu. Občianska vybavenosť v okolí ponúka zmrzlináreň, potraviny Delia a Kraj, niekoľko reštaurácií, bankomat a MHD dostupné v rámci Bratislavy.

Byt je k dispozícii ihneď.

Cena prenájmu je 1.300,- EUR/mes. + cca. 150 – 200 (v závislosti od počtu osôb) EUR/mes. energie podľa skutočnej spotreby + TV a internet. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Marián Tomko, mobil: , mail:
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Podobné realitné ponuky