360° VP:: 4-izb. byt, LODŽIA, parking, Dunajská Lužná, Pekárenská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 3+1 izbový byt o celkovej rozlohe 91 m2 + 8 m2 lodžia v lokalite Dunajská Lužná, Pekárenská ulica. Byt sa nachádza na 1. poschodí 4-poschodovej tehlovej novostavby bez výťahu. K bytu prislúcha pivničná kobka a spoločný priestor na odkladanie kočíkov. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, WC, samostatnej kúpeľne, obývacej izby, spálne, detskej izby, kuchyne s komorou, priestrannej haly s jedálňou a lodžie.

STAV BYTU:
V byte sa na podlahách nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú plastové so žalúziami, vstupné dvere sú bezpečnostné. Kúrenie je zabezpečené s kondenzačným kotlom na zemný plyn s prietokovým ohrievačom .Na oknách ako aj na lodžii sú kované bezpečnostné mreže. Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou v tvare L so zabudovanou plynovou varnou doskou, elektrickou rúrou, mikrovlnou rúrou, chladničkou s mrazničkou, digestorom a umývačkou riadu. V jedálenskej časti nájdete stolovanie pre 4 osoby. Obývacia izba je zariadená rohovou sedacou súpravou a nábytkovou zostavou s TV. Spálňa je vybavená dvojlôžkom a šatníkovou skriňou. V detskej izbe sa nachádza posteľ a nábytok z masívu. Kúpeľňa je samostatná s vaňou, umývadlom a práčkou. Vo vstupnej chodbe je úložný priestor vyriešený vstavanou skriňou s posuvnými dverami. Byt je k dispozícií od 15.5.2019 K dispozícií je aj internet a KTV.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platín jednomesačné nájomné 450,- euro + záloha za energie vo výške 150,- euro + vratný depozit vo výške 450,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu 450,- euro

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, zastávka MHD sa nachádza 100 m od bytového domu. Do centra obce je vzdialenosť pešo do 5.min.
/ 4 - IZBOVÝ BYT / ZARIADENÝ / VLASTNÉ KÚRENIE / KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA / DUNAJSKÁ LUŽNÁ / PEKÁRENSKÁ ULICA /

Podobné realitné ponuky

4 izbový byt na prenájom v Senci
Prenájom 900,- €
4 izbový byt na prenájom v Senci

Ponúkame Vám na prenájom zariadený 4 izb. byt v Senci.Parkovanie - verejné.Byt pozostáva z obývačky, 3 samostatných izieb, kuchyne, kúpeľne, wc a 2 balkónov.Výhodou je zabudovaná umývačka...

4-izbový byt 90 m2 Senec
Prenájom 900,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
4 izbový byt na prenájom v Senci 900,- € 4-izbový byt 90 m2 Senec prenájom