4-izbový byt (126 m2) v historickom dome na ulici Palisády

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Palisády
126 m²
3
zvýšené prízemie
4
po rekonštrukcii
áno
predaj - 4-izbový byt
495.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

45252x zobrazená v zozname / 2189x zobrazená detailne / 442x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/CA

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj PRIESTRANNÝ 4-izbový byt s vysokými stropmi v HISTORICKOM tehlovom dome v Bratislave I. Starom Meste na ulici Palisády. Byt ponúka veľkorysý priestor o celkovej podlahovej ploche 126 m2 a rozprestiera sa z jednej strany na prvom poschodí a z druhej strany na zvýšenom prízemí v trojposchodovom bytovom dome.
Táto nehnuteľnosť ponúka veľkorysý priestor s vysokými stropmi, čo dodáva bytu osobitný šarm.
Pri vstupe do bytu vás privíta priestranná chodba, ktorá vedie do obývačky s FUNKČNÝM KRBOM a troch priestranných spální. Okrem toho sa v byte nachádza kuchyňa, kúpeľňa s rohovou vaňou a samostatné WC. Súkromie je zaručené vďaka len jednému bytu na každom poschodí. Budova má iba päť bytových jednotiek, ktoré majú prístup k spoločnému dvoru, ktorý sa nachádza na tichej zadnej strane domu a ponúka pokojné prostredie na oddych.

Výhody:


❶ Priestranný byt 126 m2
❷ Vysoké stropy

❸ Len jeden byt na poschodí


❹ Funkčný krb
❺ Kompletná rekonštrukcia

STAV BYTU:


Tento byt je ideálny pre náročnejších klientov, ktorí ocenia jeho veľkorysý priestor a pocit rodinného domu spolu s FUNKČNÝM KRBOM v obývacej izbe. Nehnuteľnosť prešla KOMPLETNOU REKONŠTRUKCIOU a disponuje drevenými parketami v troch izbách, laminátovými podlahami v chodbe, kuchyni a jednej izbe. Bezpečnostné vstupné dvere a alarm zabezpečujú vaše bezpečie a pohodlie. Pre váš komfort je k dispozícii VLASTNÝ PLYNOVÝ KOTOL na kúrenie a ohrev vody.
V kuchyni nájdete veľkú rohovú kuchynskú linku so zabudovanými spotrebičmi, ako sú napríklad umývačka riadu, elektrická rúra, plynová varná doska a digestor.

LOKALITA:


Ak hľadáte byt v prestížnej lokalite Palisády, tak táto nehnuteľnosť je pre vás tou správnou voľbou. S pešou dostupnosťou do historického centra, blízkosťou Bratislavského hradu, Prezidentského paláca, Prezidentskej záhrady a pamätníka Slavín vám poskytne vynikajúce možnosti pre prehliadky a objavovanie kultúrnych pamiatok a krásnej histórie Bratislavy.
V blízkom okolí sa nachádza veľa zelených plôch a parkov, ktoré poskytujú príjemné miesta na oddych a relax. Okrem toho, Palisády sú známe svojimi nádhernými výhľadmi na mesto a Dunaj, čo robí z tejto lokality jedno z najvyhľadávanejších miest na bývanie v Bratislave.
Tento 4-izbový byt ponúka výbornú kombináciu priestoru, štýlu a pohodlia v srdci mesta. Jeho výborná poloha v historickom centre Bratislavy, výhody v podobe vysokých stropov, kompletného rekonštruovaného interiéru a funkčného krbu, robia z neho výnimočnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú luxusné bývanie v srdci Bratislavy

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto byte. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku, aby ste mohli osobne zažiť atmosféru tohto krásneho bytu.

/ 4-IZBOVÝ BYT / PREDAJ / TEHLA / HISTORICKÉ CENTRUM / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / ULICA PALISÁDY / REKONŠTRUKCIA / VYSOKÉ STROPY /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Palisády

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Palisády v Bratislave - Staré Mesto v cene 495.000,- € je o 56.602 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 štvorizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-LS...

Pozícia realitnej ponuky

495.000,- €
Cena nehnuteľnosti 320.000,- € 2.250.000,- €
126 m²
Celková rozloha 89.05 m² 263.5 m²
126 m²
Úžitková plocha 98.7 m² 263.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha126 m²
Úžitková plocha126 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Krbáno
Káblová televíziaáno
Oknádrevené

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LS-202H ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.