Na prenájom/For rent nadštandardný 4 izbový penthouse v Košiciach

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prenájom luxusný 4 izbový byt na ulici Obrody v Košiciach v uzatvorenom areály pre náročných. Byt má celkovú rozlohu 140 m2 + 40 m2 terasa a 11 m2 balkón. Dispozícia bytu je rozdelená na dve podlažia:
- na hornom (poslednom) sa nachádza vstupná chodba, samostatné wc, obývacia izba s kuchynským kútom - východom na terasu, hlavná spálňa s kúpelňou a wc.
- spodné podlažie má 2 samostatné izby s balkónom, kúpelňu s vaňou a wc ( na tomto podlaží je pod schodiskom úložný priestor )

V celom byte je klimatizácia pre maximálne pohodlie.

K dispozícií sú 2 parkovacie státia v krytej garáži.

Lokalita - Nehnuteľnosť spája súkromie vďaka uzatvorenému areálu ktorý je obklopený z oboch strán parkom a skvelú dostupnosť do mesta. Potraviny sú v dosahu 50 metrov, OC Galérie 2 min. autom, centrum mesta 5 min. autom.

Požadovaný depozit je vo výške 1 mesačného nájmu.

------
For rent luxury 4 bedroom apartment on the street Obrody in Kosice . The apartment has a total area of ​​140 m2 40 m2 terrace and 11 m2 balcony.
The layout of the apartment is divided into two floors:
- on the upper (last) there is an entrance hall, separate toilet, living room with kitchenette - exit to the terrace, main bedroom with bathroom and toilet.
- the lower floor has 2 separate rooms with balcony, bathroom with bathtub and toilet (on this floor is a staircase under the staircase)
The entire apartment has air conditioning for maximum comfort.
There are 2 parking spaces in the covered garage. Location
- The property combines privacy thanks to a closed area surrounded by a park on both sides and great access to the city. Grocery are within 50 meters, OC Gallery 2 min. by car, city center 5 min. by car.

The required deposit is 1 month's rent.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice - Západ