NA PREDAJ 4 izbový byt, Košice - Staré mesto, Ul. Mlynská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte slnečný, priestranný, tehlový byt s vysokými stropmi v centre Košíc? Potom je táto ponuka presne čo hľadáte.

Realitná kancelária Relcom v zastúpení Ing. Martina Tomaška ponúka na predaj zrekonštruovaný 4 izbový byt na ulici Mlynská - Staré mesto, ktorý je vhodný vďaka výbornej lokalite centra mesta pre náročných klientov alebo investíciu.

DISPOZÍCIA
Byt sa nachádza na 2. poschodí staromestského bytového domu a jeho centrom je priestranná obývacia izba spojená s veľkou kompletne zariadenou kuchyňou a jedálenským stolom. Do jednej z troch veľkorysých spální sa vchádza priamo z obývačky, do ďalších dvoch sa dostanete cez chodbu, ktorá spája zadnú nočnú časť bytu. Za spomenutie určite stoji aj to ze sa v byte nachádzajú dve kúpelne.


LOKALITA
Centrum mesta ponuka pre jeho obyvateľa množstvo reštaurácii a barov na nočné "vyžitie sa" na jednej strane a na strane druhej kľudné prechádzky v mestskom parku alebo po Hlavnej ulici.
V tesnej blízkosti sa samozrejme nachádzajúcu potraviny, lekáreň, mestská a krytá plaviareň, McDonald, hlavná vlaková a autobusová stanica.

CENA
Cena za túto nehnuteľnosť je 259.900€, ktorá je konečná vrátane sprostredkovateľskej provízie. Zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať mailom alebo telefonicky – Ing. Martin Tomaško, , realitná kancelária RELCOM.

Podobné realitné ponuky

Novostavba 4+1 (110 m2) s balkónom, centrum Košice
Predaj 430.000,- €
Novostavba 4+1 (110 m2) s balkónom, centrum Košice

Číslo ponuky: 8257 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ ATRAKTÍVNY VEĽKOMETRÁŽNY MESŤIANSKY 4-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM nachádzajúci sa v na ul. Poštová V CENTRE mesta Košice. BYT S PODLAHOVOU PLOCHOU 110...

4-izbový byt 0 m2 Košice - mestská časť Staré Mesto / Poštová
Na predaj 4-izbový tehlový byt Košice - CENTRUM, ulica Štefánikova
Predaj 219.900,- €
Na predaj 4-izbový tehlový byt Košice - CENTRUM, ulica Štefánikova

Chcete bývať v centre mesta, na skok od pešej zóny s kaviarničkami a pritom mať aj súkromie? Chcete mať aj dvor, kde si viete napr. zasadiť kvety, či zeleninu alebo...

4-izbový byt 104.27 m2 Košice - mestská časť Staré Mesto / Štefánikova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Novostavba 4+1 (110 m2) s balkónom, centrum Košice 430.000,- € 4-izbový byt 0 m2 Košice - mestská časť Staré Mesto
Poštová
predaj
Na predaj 4-izbový tehlový byt Košice - CENTRUM, ulica Štefánikova 219.900,- € 4-izbový byt 104.27 m2 Košice - mestská časť Staré Mesto
Štefánikova
predaj