Na prenájom krásne prerobený 4i byt, 81m2, na Ul. M. Bela, Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality Vám ponúka na prenájom 4izbový byt s charakterom novostavby. Byt má úžitkovú plochu 81m2, z čoho približne 2m2 tvorí pivnica. Nachádza sa na prvom poschodí zo 7 v panelovom bytovom dome s výťahom na ulici Mateja Bela na sídlisku Juh v Trenčíne. Mamičky s kočíkmi určite ocenia bezbariérový prístup do domu a výťah jazdiaci od suterénu.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2014, ktorá zahŕňala výmenu elektrických rozvodov, nové stierky, podlahy, interiérové dvere so zárubňami, bezpečnostné vstupné dvere Sherlock, nové plastové okná so žáluziami a sieťkami, murované jadro s vaňou, samostatné WC s vlastným umývadlom a radiátory. K bytu prislúcha aj lódžia s rozlohou približne 3m2. Tá sa nachádza v spálni.

Bytový dom prešiel tiež kompletnou rekonštrukciou. Dom má zrekonštruovanú strechu, zaizolované všetky dilatačné špáry medzi panelmi a naviac zateplené bočné steny. Výťah je nový jazdiaci od suterénu. Do domu je spravený bezbariérový prístup. V suteréne sa nachádza vlastná plynová kotolňa. Veľkou výhodou tohto domu je aj kamerový systém, ktorý prispieva k ochrane Vašej rodiny a majetku.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený. Zostáva tu kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, stolík so stoličkami v kuchyni, vstavané skrine v izbách a na chodbe, vešiaková stena na chodbe, obývačková zostava, gauč a posteľ v spálni.

Okolie bytu je tiché a príjemné s dostatkom parkovacích miest. V blízkosti domu sa nachádza kultúrno-informačné centrum, detské ihrisko, potraviny, mäsiarstvo, základná škola, centrum voľného času, Obchodné centrum Južanka, zdravotné stredisko, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, zastávky MHD a mnoho iného.

Cena nájmu 550,-€/mesačne vrátane energií.

3D prehliadka bytu: https://my.matterport.com/show/?m=aCKRsFbeLag


Patrik Pavlík
Váš realitný poradca
RADO Reality Group, s.r.o.

M:
Facebook: RADO Reality

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podobné realitné ponuky

RentHub | 4i byt so záhradou 225m2, súkromné parkovanie | Trenčín
Prenájom 890,- €
RentHub | 4i byt so záhradou 225m2, súkromné parkovanie | Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na prenájom moderný 4-izbový byt v novostavbe na ul. Muškátová v Trenčíne v časti Vinohrady. K bytu o rozlohe 82m2, ktorý sa nachádza na prízemí, patrí...

4-izbový byt 82 m2 Trenčín / Muškátová
Prenájom 890,- €
PRENAJATÉ! 4-izbový byt s garážou, Noviny - Trenčín
Prenájom Cena v RK
PRENAJATÉ! 4-izbový byt s garážou, Noviny - Trenčín

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na prenájom priestranný 4-izbový byt aj s garážou, v obľúbenej lokalite Noviny v Trenčíne. Byt s výmerou 117 m2 sa nachádza na 1. poschodí...

4-izbový byt 117 m2 Trenčín / Jána Zemana
Prenájom Cena v RK
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
RentHub | 4i byt so záhradou 225m2, súkromné parkovanie | Trenčín 890,- € 4-izbový byt 82 m2 Trenčín
Muškátová
prenájom
PRENAJATÉ! 4-izbový byt s garážou, Noviny - Trenčín Cena v RK 4-izbový byt 117 m2 Trenčín
Jána Zemana
prenájom