NA PREDAJ 4 IZBOVÝ BYT, UL. KURSKÁ, KOŠICE - DARGOVSKÝCH HRDINOV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte svoje vysnívané rodinné bývanie v priestrannom 4 - izbovom byte, kde si môžete naplno vychutnávať výhody mestského životného štýlu s kompletnou občianskou vybavenosťou, kde máte všetko po ruke a zároveň rekonštrukciou podľa vlastných predstáv? Potom je táto ponuka určená práve pre Vás!

Realitná kancelária RELCOM v zastúpení Mgr. Dávida Čelovského Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný byt v pôvodnom stave s výmerou 79 m2 + loggia o výmere 3,5 m2 v kompletne rekonštruovanom bytovom dome nachádzajúcom sa vo vyhľadávanej lokalite na sídlisku Furča, Košice - Dargovských Hrdinov na ul. Kurská v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti s bezproblémovým parkovaním a výbornou dostupnosťou do centra mesta.

ODKAZ NA VIDEO: https://youtube.com/watch?v=i_988T7IuSw

LINK NA PONUKU S KOMPLETNOU FOTOGALÉRIOU: https://relcom.sk/inzerat/4-izbovy-byt-ul-kurska-kosice-dargovskych-hrdinov/
DISPOZÍCIA, VÝMERA A TECHNICKÉ PARAMETRE

Úžitková plocha bytu: 79 m2 (vrátane pivnice) + loggia 3,5m2

Poschodie: 1/8

Pôvodný stav

Zateplený bytový dom

Loggia

Pivnica

Vymenené plastové okná

Dispozícia bytu pozostáva z chodby odkiaľ sa prechádza do kúpeľne, samostatného WC, kuchyne, spálňe a obývačky z ktorej je následne prechod do dvoch spální z ktorej jedna má výstup na loggiu.


LOKALITA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ

- Potraviny - Lidl
- Pošta
- Posilňovňa
- Reštaurácie
- Bowling
- Poliklinika Východ
- Materská škola: Kalinovská 9 (250m)
- Základná škola: Fábryho 44, Krosnianska


CENA

Cena 4 izbového bytu je 165.000,- EUR. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Mgr. Dávid Čelovský, Realitná kancelária RELCOM – Licencovaná kancelária NARKS

Podobné realitné ponuky