Na prenájom 4 izbový byt v širšom centre KE s veľkou terasou

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prenájom priestranný 4 izbový byt v rezidencií s len 3 bytmi. Byt sa nachádza v širšom centre Košíce na rohu ulíc Kupeckého a Skladnej.

Byt pozostáva z 3 samostatných spálni, priestrennej obývacej izby s veľkou kuchyňou a jedálenskou časťou. Jedna spálňa má samostatnú kúpelňu s WC, pre zvyšok bytu je veľká kúpelňa s vaňou a samostatné WC. Byt je zariadený a vhodný pre rodinu ako aj jednotlivcov, ktorí chcú mať svoje súkromie. Z obývacej izby je východ na veľkú terasu s výhľadom na mesto.

Lokalita
Roh ulice Kupeckého a Skladnej je tichá lokalita ktorú obkolesujú rodinné domy. Cesta do centra mesta Vám zaberie 10 chôdze. V blízkosti sú potraviny, MHD zastávka ako aj škola/škôlka.

Požadovaný je 1 mesačný depozit pri ročnej zmluve, ktorá je preferovanou. V prípade kratšieho nájmu je to na individuálnej dohode.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice - Juh

Nadštandardný 4-izbový byt s terasou, ul. Južná trieda, #nehnutelnosti
Prenájom 1.300,- €
Nadštandardný 4-izbový byt s terasou, ul. Južná trieda, #nehnutelnosti

Realitná kancelária Petersen Realitný servis Vám so súhlasom majiteľa na prenájom ponúka nadštandardný 4 izbový byt s terasou o výmere 150m2, (úžitková plocha-130m2, GARÁŽ-20m2 a pivničné priestory). Tento veľkolepý byt...

4-izbový byt 130 m2 Košice - Juh / Južná trieda
Prenájom 1.300,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Nadštandardný 4-izbový byt s terasou, ul. Južná trieda, #nehnutelnosti 1.300,- € 4-izbový byt 130 m2 Košice - Juh
Južná trieda
prenájom