360° VP:: NOVOSTAVBA: 4i byt, terasa + garáž, Rajka, ul. Kossuth Lajos

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka EXKLUZÍVNE na predaj veľmi dobre riešený, útulný 4-izbový byt o celkovej výmere 91 m2 so záhradnou terasou na ulici Kossuth Lajos utca. Byt má rozlohu 66 m2, terasa 25 m2. Byt sa nachádza v novostavbe - uzavretom bytovom komplexe - na prízemí. Bytový komplex s uzavretým dvorom tvoria 3 tehlové jednoposchodové rodinné domy. V komplexe je dostatok miesta na parkovanie a tiež garáže. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej kúpeľne so sprchovým kútom, samostatného WC, troch spální a obývačky. Východ na terasu s trávnikom je z obývačky spojenej s kuchyňou. S užívaním bytu sú spojené nízke mesačné náklady. Byt sa predáva s garážou o výmere 16,5 m2 vo dvore bytového komplexu. V komplexe býva 14 slovenských rodín. Umiestnenie bytu v rámci uzavretého bytového komplexu zaručuje bezpečnosť, súkromie a pohodlie.

STAV BYTU:
Útulný byt skolaudovaný v roku 2016 a je vhodný pre mladé rodiny. Z dvoch spální je možné vytvoriť jednu väčšiu. V byte sú keramické dlažby, plávajúca podlaha, kvalitná sanita a plastové okná. Samostatné podlahové kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom v byte. Byt je bez tiarch a predáva sa aj s podielom na pozemku. Spoločné priestory v bytovom komplexe sú čisté a pekne udržiavané, vstup do komplexu je na diaľkové ovládanie.

LOKALITA:
Bytový komplex sa nachádza v obci Rajka, v starej časti obce. Neďaleko je zastávka MHD do Bratislavy. Z Rajky je vynikajúce spojenie diaľnicou do Bratislavy bez zápchy. Vzdialenosť od centra Bratislavy je len 19 km s výborným napojením aj na diaľnicu D2 smerom na Budapešť. Väčšina zo súčasných obyvateľov obce sú Slováci. V obci je plná občianska vybavenosť, detské ihriská, školy a škôlky. V okolí obce sú rôzne možnosti rekreácie – cyklotrasy, vodné športy pri dunajských ramenách, golf a pod.

Podobné realitné ponuky

Predaj 4i byt so záhradkou - Rajkapark IV Budova C
Predaj 145.740,- €
Predaj 4i byt so záhradkou - Rajkapark IV Budova C

Projekt Rajka Park IV. je pokračovaním úspešného rezidenčného projektu s prioritným ohľadom na pohodlie bývania, kvalitu materiálov a úsporu energie. Projekt skúseného developera Lajta Green Kft. tvorí 40 bytov so...

4-izbový byt 68.8 m2 Rajka
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj 4i byt so záhradkou - Rajkapark IV Budova C 145.740,- € 4-izbový byt 68.8 m2 Rajka predaj