PREDANÉ-4-IZBOVÝ BYT NA PREDAJ, KOŠICE II. - KVP, UL. JASUSCHOVA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 4 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii.
Byt sa nachádza v príjemnom prostredí v mestskej časti Košice II.- KVP na ulici Jasuschova. Ide o ideálne miesto na bývanie v meste s vynikajúcim parkovaním v tejto časti sídliska. Dobrá dostupnosť na výpadovku z Košíc na všetky smery.

Hlavné výhody bytu sú:
- ak chcete bývať v byte, ktorý je dostatočne veľký a hľadáte ideálny domov pre svoju rodinu
- je kompletne zrekonštruovaný zo zmenenou a veľmi peknou dispozíciou
- ideálny na bývanie v meste

Základné informácie: Byt má rozlohu 83 m2, nachádza sa na ideálnom 2. poschodí. BYT pozostáva zo štyroch izieb, kúpeľne s lodžiou a samostatné WC, kumbál je v rámci bytu. K bytu patrí pivnica. Pri vstupe do bytu vľavo sa nachádza izba-spálňa, takže v tejto časti bytu budete mať naozaj kľud od detí. Kuchyňa je moderne prepojená s obývacou izbou, cez ktorú sa dostanete do ďalšej časti bytu, kde je obytná izba, samostatné WC, kumbál, ktorý viete využiť naozaj na viacero možností a štýlová kúpeľňa s lodžiou, na ktorej si môžete vychutnať rannú kávu alebo večerný drink. Z kuchyne sa ďalej viete dostať do ďalšej izby.
V rámci rekonštrukcie boli menené plastové okná a plávajúce podlahy v celom byte, nová elektroinštalácia, vodoinštalácia, menená dispozícia bytu, interiérové dvere v každej izbe. Vchodové dvere sú bezpečnostné. Bytový dom je zateplený, stúpačky sú vymenené. Orientácia bytu východ a západ

Byt je v osobnom vlastníctve (s hypotékou Vám pomôžeme)
Dohoda možná.

Je to obľúbený a vyhľadávaný typ bytu, hlavne v tejto lokalite sídliska KVP.

Lokalita: Byt sa nachádza v blízkosti nákupných centier, pošty, základnej školy, škôlky, reštaurácie, zastávky MHD, obchodov, ihrísk. Nachádza sa v centre sídliska a zároveň blízko do lesa, Ideálne miesto na bývanie v meste. Parkovanie na tomto mieste sídliska je veľmi dobré.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.


Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štefánikovej 24 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky

REZERVOVANÝ veľký 4 izbový byt KVP, ul. Klimkovičova, 83,40 m² +LOGGIA
Predaj 182.000,- €
REZERVOVANÝ veľký 4 izbový byt KVP, ul. Klimkovičova, 83,40 m² +LOGGIA

REZERVOVANÉEXKLUZÍVNA PONUKA: na predaj: veľký 4 izbový byt - situovaný v atraktívnej lokalite sídliska KVP na ul. Klimkovičova, □ celková podlahová plocha 83,40 m² + LOGGIA 3,38 m²□...

4-izbový byt 83 m2 Košice - mestská časť Sídlisko KVP / Klimkovičova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REZERVOVANÝ veľký 4 izbový byt KVP, ul. Klimkovičova, 83,40 m² +LOGGIA 182.000,- € 4-izbový byt 83 m2 Košice - mestská časť Sídlisko KVP
Klimkovičova
predaj