4-IZBOVÝ BYT NA PREDAJ, UL. HEMERKOVA, KOŠICE - KVP

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY Vám ponúka na predaj 4-izbový byt. Byt sa nachádza v najlepšiej mestskej časti Košice II – KVP , na ulice Hemerkova. Lokalita: Byt sa nachádza v blízkosti obchodu LIDL, v blízkosti pizzerie, základnej školy, a iné obchodné prevádzky.

Hlavne výhody bytu sú:
- 4 poschodie, s výťahom.
- zastávka MHD je dostupná 200 metrov od bytu.
- dostupné parkovania vedľa vchodu.
- vhodný pre jednotlivcov, malú rodinu a aj pre veľkú rodinu.

Zakladné informácie:
Byt má rozlohu 79m2 vrátane pivnice, pozostáva z štyroch izieb, predsieň kuchyne, kúpeľne a WC. Oknú bytu sa nachadzajú na: Juhu-Sever. Vstup do domu je cez elektrický zámok. Dom má výťah. Vchodové dvere su bezpečnostné zn. Adlo – to znamena Vy, a Vaša rodina v noci a v dni sa vždy budete cítiť v bezpečí. V byte su plastové okná dobrej kvality. V byte je internet od spoločnosti Telekom. Kuchyňa bola prerobená v roku 2012. Bytový dom je zateplený, stúpačky sú vymenené, v bytovom dome sa nachádza nový výťah.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.


Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Oleksandra Kovalenko , telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky