Predaj EXKLUZÍVNEHO BYTU, Haviarska ul., Košice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj luxusný nadštandardný 4-izbový byt v Košiciach, vo vyhľadávanej lokalite Košice – Staré Mesto, Haviarska ulica.

Tento byt sa nachádza v novostavbe postavenej v roku 2006, ktorá bola od počiatku koncipovaná pre uzavretý okruh vopred určených budúcich vlastníkov (spolu 12 bytov). Na prízemí bytového domu je uzavreté a kryté parkovisko (každý byt má jedno parkovacie miesto), v bezprostrednej blízkosti bytového domu sa nachádzajú ďalšie parkovacie miesta (v rezidentskej zóne).

Bytový dom je postavený z tehly (vrátane vnútorných priečok), zateplený polystyrénom; celkovo je táto nehnuteľnosť vybudovaná z kvalitných materiálov. Náklady pre štvorčlennú rodinu činia 300,-Eur, z čoho inkaso /Rozhlas a TV, dodávka vody, dodávka tepla, zrážková voda, spol. priestory, výťah, upratovanie/ je 250,-Eur a elektrina je 48,-Eur. Každoročné preplatky sú cca. 500,-Eur


Predmetný byt zaručuje absolútny komfort a pohodlie pre všetkých, ktorí majú záujem žiť v širšom centre mesta, avšak obklopený zeleňou a tichom vnútorného nádvoria okolo stojacich bytových domov. Okolie bytového domu poskytuje absolútne súkromie, nakoľko cesta k nemu je slepou ulicou (a teda k nemu prichádzajú len obyvatelia tohto a susediaceho bytového domu).

Developer bytového domu myslel na každý detail bývania obyvateľa tohto bytu – nakoľko po vstupe do výťahu bytového domu sa obsluhou výťahu (interný kľúč) vyveziete priamo na 3.-tie poschodie k Vášmu bytu, kde sa máte možnosť stretnúť len s Vaším jediným susedom (nakoľko sa na tomto poschodí nachádzajú len 2 byty).

Spoločná chodba na tomto poschodí má i spoločnú vstavanú skriňu a botník, ktoré sú vhodným miestom pre odloženie vonkajšieho šatstva, s výhodou vstúpiť už len v papučiach do samého bytu.

Samotný byt, o výmere 200 m2 (úžitková plocha 175 m2, terasa + balkón 25 m2), nás privíta láskavosťou domova už od podlahy – kvalitné masívne drevené podlahy, vo farebnej kombinácii s masívnymi dvermi a zárubňami, s ostatkom ladiacimi prvkami domácnosti, nábytkom a doplnkami – sú presne to, čo dnešný človek v uponáhľanej dobe potrebuje: pocit tepla a domova s vymoženosťami modernej techniky.

Vstupná chodba nás vedie do moderne ladenej kuchyne (kde sa nachádza na mieru robená kuchynská linka so všetkými modernými zabudovanými spotrebičmi) a priestrannej obývačky (kde sa nachádza i jedálenský stôl), z ktorej sa vychádza na vonkajšiu terasu (orientovanú na východ); spálňa (so samostatným šatníkom) a dve ďalšie izby (z jednej výstup na zasklený balkón orientovaný na juh) poskytujú dostatok priestoru i súkromia všetkých členom rodiny.
V kúpeľni sa nachádza rohová vaňa, sprchovací kút, WC a pri vstupe do bytu je k dispozícii ešte jedna samostatná toaleta s umývadlom.

Nehnuteľnosť disponuje dostatkom úložného priestoru (vstavané šatníkové skrine), čo predurčuje trvalú udržateľnosť poriadku (i vo výmerovo nadštandardnom byte).

Zariadenie a vybavenie bytu je súčasťou jeho predajnej ceny.

Bytový dom je čistý, so slušnými a bezproblémovými nájomníkmi. Okolie bytového domu disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (MŠ, ZŠ, sieť obchodov, detských ihrísk, kultúrneho a spoločenského vyžitia sa, MHD).

Tešíme sa na naše osobné stretnutie pri obhliadku tohto bytu, ktorý odporúčame vidieť!

Podobné realitné ponuky

Novostavba 4+1 (110 m2) s balkónom, centrum Košice
Predaj 430.000,- €
Novostavba 4+1 (110 m2) s balkónom, centrum Košice

Číslo ponuky: 8257 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ ATRAKTÍVNY VEĽKOMETRÁŽNY MESŤIANSKY 4-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM nachádzajúci sa v na ul. Poštová V CENTRE mesta Košice. BYT S PODLAHOVOU PLOCHOU 110...

4-izbový byt 0 m2 Košice - mestská časť Staré Mesto / Poštová
Na predaj 4-izbový tehlový byt Košice - CENTRUM, ulica Štefánikova
Predaj 219.900,- €
Na predaj 4-izbový tehlový byt Košice - CENTRUM, ulica Štefánikova

Chcete bývať v centre mesta, na skok od pešej zóny s kaviarničkami a pritom mať aj súkromie? Chcete mať aj dvor, kde si viete napr. zasadiť kvety, či zeleninu alebo...

4-izbový byt 104.27 m2 Košice - mestská časť Staré Mesto / Štefánikova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Novostavba 4+1 (110 m2) s balkónom, centrum Košice 430.000,- € 4-izbový byt 0 m2 Košice - mestská časť Staré Mesto
Poštová
predaj
Na predaj 4-izbový tehlový byt Košice - CENTRUM, ulica Štefánikova 219.900,- € 4-izbový byt 104.27 m2 Košice - mestská časť Staré Mesto
Štefánikova
predaj