Predáme 4 izb. byt s dvoma loggiami, krásny výhľad! REZERVOVANÉ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme 4 izbový byt s dvoma loggiami a krásnym výhľadom na okolitý les a Dunaj v Bratislave - Karlovej Vsi, ul. Hany Meličkovej.

Byt sa nachádza na 2. poschodí z 8 zatepleného bytového domu, s výťahom. Všetky izby sú samostatné (nepriechodné), byt pozostáva z kuchyne, obývacej izby, 3 x izby, haly (predsiene), chodby, kúpeľne, samostatného wc a 2 x loggie, jedna z obývacej izby a jedna z kuchyne (zasklenná). Byt prešiel dávnejšie rekonštrukciou - kuchyňa a kúpelňa, podlahy. podlahy v izbách laminátové parkety, v ostatných miestnostiach je podlaha z keramickej dlažby. Okná sú pôvodné drevené. Loggie majú keramickú dlažbu, loggia prístupná z kuchyne je uzatvárateľná s presklením.

Celková podlahová výmera bytu je 78,18 m2 + dve loggie spolu o výmere 9,09 m2 (3,74 z kuchyne + 5,35 m2 z obývacej izby).
K bytu prináleží taktiež pivnica na prízemí.

Byt je bez tiarch a ihneď voľný. Kompletná občianska vybavenosť v okolí, parkovanie priamo pred domom, električkou pár minút do centra mesta.

- 4 nepriechodné izby
- 2 x loggia (z toho jedna presklenná)
- super výhľad na les a Dunaj
- parkovanie priamo pred domom
- pár minút električkou do centra mesta
- ihneď voľný

______________________________________

K cena nehnuteľnoati bude pripočítaná provízia realitnej spoločnosti vo výške 2000 eur, v rámci ktorej Vám zabezpečíme kompletný právny servis našou advokátskou kanceláriou - vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv bez potreby návštevy notára, autorizácia kúpnej zmluvy advokátom, vyhotovenie návrhu na vklad, uhradíme katastrálne poplatky (vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností), zápis vlastníckeho práva do 20 dní, uhradíme správne poplatky za originál listu vlastníctva a samozrejme Vám poskytneme i kompletné právne poradenstvo týkajúce sa celého procesu kúpy nehnuteľnosti.

Spolupracujeme s takmer všetkými bankami, takže Vám naviac pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru v prípade Vášho záujmu bezplatne pomôžeme pri výbere najvhodnejšej banky podľa stanovených kritérií ako i následného vybavenia tohto úveru. V tomto prípade Vám navyše taktiež uhradíme i vypracovanie znal. posudku.

Tešíme sa na spoluprácu.

Podobné realitné ponuky

Na predaj krásny 4-izbový byt, Beniakova ul.,81 m², Karlova Ves
Predaj 239.900,- €
Na predaj krásny 4-izbový byt, Beniakova ul.,81 m², Karlova Ves

Číslo ponuky : 189646, Kontakt: Eduard Číž, Telefón : 0910 706 802, E-mail : ciz@vasereality.skAk hľadáte 4-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii, byt so 4 samostatnými nepriechodnými izbami, byt do...

4-izbový byt 76 m2 Bratislava - Karlova Ves
4 izbový byt v Karlovej Vsi s krásnym výhľadom
Predaj 258.000,- €
4 izbový byt v Karlovej Vsi s krásnym výhľadom

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový byt Bratislava-Karlova Ves, na ulici Segnerova. Plocha: úžitková 84,48m2.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. PARAMETRE BYTUByt sa nachádza na 8.poschodie/13. Byt má celkovú...

4-izbový byt 84.48 m2 Bratislava - Karlova Ves / Segnerova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj krásny 4-izbový byt, Beniakova ul.,81 m², Karlova Ves 239.900,- € 4-izbový byt 76 m2 Bratislava - Karlova Ves predaj
4 izbový byt v Karlovej Vsi s krásnym výhľadom 258.000,- € 4-izbový byt 84.48 m2 Bratislava - Karlova Ves
Segnerova
predaj