4 IZBOVÝ BYT S VÝHĽADOM DO ZELENE - PODUN. BISKUPICE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

4 IZBOVÝ BYT S VÝHĽADOM DO ZELENE - PODUN. BISKUPICE

Ponúkam vám 4 izbový byt s príjemným výhľadom na Dudvážskej ulici. Nachádza sa na 4. poschodí v zateplenom (r. 2003) 7 poschodovom panelovom dome s novou strechou, vstupnou bránou, výťahom a schránkami, v dome je inštalovaný optický kábel.

Byt je veľmi dobre dispozične riešený (viď pôdorys) a čiastočne rekonštruovaný (r. 2008): plastové okná, plávajúca podlaha v dvoch spálňach, v kúpeľni sprchovací kút, bezpečnostné dvere Sherlock, inak je v pôvodnom stave.

Celková výmera bytu je 77,32 m2 vrátane loggie o výmere 3,21 m2, k bytu prináleží pivnica o výmere 1,2 m2. Veľkou výhodou je možnosť využívať bývalú mangľovňu ako úložný priestor, ktorú si vlastník prenajíma za poplatok vo výške 20,- €/ ročne.

Tento byt je zaujímavý aj pre investičný zámer - má nepriechodné spálne, čo umožní ich prenájom aj samostatne.

Orientácia bytu je do dvoch strán - východ a západ.

BYTOVÝ DOM:
* 7 poschodový dom s výťahom
* zateplený
* na poschodí 4 byty

ZÁKLADNÉ ÚDAJE K BYTU:
* 4 izbový byt
* samostatné spálne
* celková výmera: 78,52 m2
* loggia: 3,21 m2
* pivnica: 1,20 m2
* 4/7 poschodí
* en. certif.: C
* parkovanie bez problémov v okolí bytového domu

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR - Realitná kancelária.

LOKALITA A OKOLIE BYTOVÉHO DOMU:
Bytový dom sa nachádza v tichom prostredí s výhľadom na zeleň. Táto lokalita poskytuje ideálne bývanie rodinám s deťmi - priamo pri dome je udržiavané detské ihrisko s preliezkami, pieskoviskom, pár minút pešou chôdzou je škola, škôlka, zastávky MHD a vlak Regiojet, obchodné centrum Hron, Terno, Tesco, Billa, Lidl, reštaurácie, pošta, banka, športové ihriská a služby rôznych druhov - kompletná občianska vybavenosť. Neďaleko sa nachádza tiež známy lesopark, Malý Dunaj s cyklotrasou, Vrakuňská rozhľadňa...
Perspektívne je investícia do nehnuteľností v tejto lokalite veľmi výhodná, dobudovaním diaľničného obchvatu sa v značnej miere zlepší dostupnosť tejto lokality a ceny nehnuteľností tu značne porastú.

VÝHODY:
+ zrekonštruovaný zateplený bytový dom
+ loggia
+ samostatné spálne
+ kompletná občianska vybavenosť
+ ideálne 4. poschodie
+ parkovanie v okolí domu

CENA: 156.000,- EUR - dohoda

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Bezplatne je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas!

ID: 8181268

Podobné realitné ponuky

Babony TRE Vám ponúka priestranný  4 izb. byt na Krajinskej ul.
Predaj 330.000,- €
Babony TRE Vám ponúka priestranný 4 izb. byt na Krajinskej ul.

Babony TRE Vám ponúka priestranný 4 izb. byt s garážou na ulici Krajinská, Bratislava - m.č. Podunajské Biskupice, 91, 28 m2.BYT: Byt má výmeru 91,28 m2 +...

4-izbový byt 91.28 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Krajinská
Na predaj pekný 4-izbový byt, Podunajské Biskupice
Predaj 184.900,- €
Na predaj pekný 4-izbový byt, Podunajské Biskupice

Pozrite si video https://youtu.be/kjoOykuGNIU alebo virtuálnu prehliadku https://my.matterport.com/show/?m=Mx7CEe4BwBG 4-izbového bytu, ktorý sa nachádza na Bodrockej ulici č. 9 v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice. Osobnú obhliadku...

4-izbový byt 79 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Bodrocká 9
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Babony TRE Vám ponúka priestranný 4 izb. byt na Krajinskej ul. 330.000,- € 4-izbový byt 91.28 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Krajinská
predaj
Na predaj pekný 4-izbový byt, Podunajské Biskupice 184.900,- € 4-izbový byt 79 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Bodrocká 9
predaj