Trnava, prenájom 4-izbového bytu s klimatizáciou a garážou

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom nezariadený 4 izbový byt na 2. poschodí 2 poschodového bytového domu bez výťahu v Trnave - ul. Cyrila a Metoda.

Popis: murivo - tehla a pórobetónové tvárnice, podlahy - laminátová plávajúca podlaha a keramická dlažba, okná - plastové. Nové podlahy, interiérové dvere a zárubne, vybavenie kúpeľne a WC, kuchynská linka.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii (v r.2017). Moderne riešená kuchyňa spojená s jedálenskou časťou a obývačkou je vybavená kvalitnými zabudovanými spotrebičmi zn. Whirpool: chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, el. varná doska, rúra, teplovzdušná rúra, mikrovlnná rúra, antikorový dres. Výhodou bytu je samostatné kúrenie plynovým kotlom s automatickým termostatom. Vchod do bytu je chránený bezpečnostnými dverami. Komfort v kúpeľni zabezpečuje sprchový kút, vaňa a dvojité umývadlo.
V rámci nájmu je k dispozícii pivnica a garáž. Bytový dom a garáž sú umiestnené na vlastnom pozemku, ktorý je oplotený a udržiavaný, slúži aj na relax. Ku garážam sa vchádza elektrickou bránou. V cene nájmu je pripojenie na internet, TV-Magio a v každej izbe Wifi.

Dispozícia: 4 izby (jedna prechodná), kúpeľňa a WC, murované jadro komora, loggia. Celková plocha: 109 m2, obytná plocha: 98 m2.

Lokalita: v blízkosti sú potraviny, nákupné centrum, ZŠ, MŠ, zastávka MHD.

Byt sa nachádza v tichej lokalite a je vhodný pre náročných klientov.

Podobné realitné ponuky