Predaj: predaj krásnych apartmánových bytov 4+Kk na Kysuciach

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponuka apartmánových bytov 8 km od známeho lyžiarskeho strediska Snow Paradise Veľká Rača v obci Zborov Nad Bystricou, ktoré sú svojou rozlohou a polohou vhodné ako investícia na víkendové a voľnočasové využitie počas celého roka. Nádherné prostredie horných Kysúc ponúka možnosť turistiky do okolitých vyhľadávaných turistických, športových, kultúrnych i pútnických lokalít a tiež využitia zimných športov.

Apartmánový dom prešiel rekonštrukciou a bol rozdelený na 3 samostatné obytné jednotky, ktoré disponujú rozlohou 94,88 m2 na 1. nadzemnom podlaží, čo umožňuje jednoduché a pohodlné užívanie bez schodov a bariér. Na 2. nadzemnom podlaží sa nachádza apartmán s rozlohou 85,93 m2 a na 3. nadzemnom podaží je umiestnený nádherný podkrovný apartmán s rozlohou 105,80 m2. Steny sú omietnuté a 2x natreté bielu farbou, strop sadrokartón s jednotnými led svetlami, samostatné elektrické kúrenie, obecná voda, žumpa s možnosťou napojenia na kanalizáciu v roku 2021. Vonkajšie steny domu sú zateplené. Byt sa predáva ako holopriestor s osvetlením a elektrickými konvektormi, vypínačmi a zásuvkami. Ku každému apartmánu patrí 1/3 podiel na pozemku s rozlohou 672 m2 vrátane zastavanej plochy. Záhrada a parkovanie pre dve autá na každý apartmán. Momentálne na dome prebiehajú dokončovacie práce, obhliadka možná aj v rámci víkendov.

Cena vrátane podláh a dverí 1050 €/m2
kontakt: Mgr. Mária Habčáková, tel: ,
link na virtuálnu obhliadku: https://livetour.istaging.com/d3e1e713-64a6-4137-a258-985e43dec2c0?index=3

Podobné realitné ponuky

PREDAJ - Nadčasový veľkometražný 4 izový byt so záhradou a parkoviskom
Predaj Cena v RK
PREDAJ - Nadčasový veľkometražný 4 izový byt so záhradou a parkoviskom

Nadčasový veľký byt na 1. poschodí domu v obci Staškov neďaleko od malebného mesta Čadca vás očakáva! Ponúkam vám detailný pohľad na veľkometrážny byt , ktorý nie je len obyčajným miestom...

4-izbový byt 118 m2 Staškov