TICHÝ 4 IZB. BYT - LOGGIA, PIVNICA, DÚBRAVKA, CABANOVA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

1.BCR ponúka na predaj priestranný 4 izbový byt v lukratívnej lokalite v blízkosti lesov Dúbravky v Bratislave, mestská časť Dúbravka na Cabanovej ulici. Lokalita poskytuje kompletnú občianskou vybavenosťou pre celú rodinu a prináša ideálne spojenie rodinného života a voľnočasových aktivít. Výnimočná dispozícia bytu ponúka prispôsobenie dispozície podľa vlastných predstáv, takže Váš byt vie rásť s potrebami vašich detí a celej rodiny. Pod bytovým domom sa nachádza vyhľadávaný lesopark Dúbravky, ktorý patrí medzi najobľúbenejšie oddychové časti celej mestskej časti. V okolí sa nachádzajú škôlky, školy, gymnázium, umelecké školy, cyklistické a turistické trasy, športové centrum a sieť obchodov. 10 min na pešo od bytového domu je zástavka električky a do centra mesta sa dostane za 25 min.

Svetlý byt sa nachádza na 3.podlaží v 4 podlažnom bytovom dome. Výmera bytu s príslušenstvom a lodžiou je cca. 79,2 m². Bytový dom je zateplený, spoločné priestory boli zrekonštruované. Byt je v slušnom pôvodnom stave s plastovými oknami. Ideálny pôdorys bytu vďaka 3 nepriechodným izbám a samostatnej kuchyni. Lodžia cca. 4m2 na západnej strane sa tiahne obývaciu izbu. Kúpeľňa a WC sú samostatne v murovanom jadre. K bytu je aj pivničná kobka.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* celková plocha bytu a príslušenstva: cca. 79,2 m²
* úžitková plocha bytu: 75,2 m²
* lodžia: cca. 4 m²
* pivnica: cca. 2 m²
* podlažie: 3/4
* orientácia bytu: východ / západ
* stav bytu: pôvodný
* stav bytového domu: zateplený / rekonštrukcia spol. priestorov
* parkovanie: bezproblémové / verejné
* mesačné náklady: 160 EUR/mesiac + elektrina + plyn

VÝHODY, LOKALITA A OKOLIE:
+ dostatočný priestor pre celú rodinu
+ prispôsobenie dispozície
+ pekné prostredie v blízkosti lesov Dúbravky
+ cyklotrasy a turistické cestičky až na Devínsku kobylu a Devín
+ široká sieť obchodov a služieb
+ na výber viacero škôlok, základných a stredných jazykových škôl
+ detské a športové ihriská
+ bezproblémové parkovanie
+ zástavka električky do 10 min od bytového domu
+ výborná dostupnosť autom a MHD

CENA: 163.000,- Eur
D.: 8181455
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Pre viac info neváhajte kontaktovať makléra pána Nováka +

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Podobné realitné ponuky