Luxusný podkrovný 4-izbový byt, 107 m2, ul. Adlerova

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj luxusný podkrovný 4-izbový veľký byt v mestskej časti Dargovských hrdinov, na ul. Adlerova, v osobnom vlastníctve, orientácia bytu je na juhozápad.
Nachádza sa v podkroví 4-podlažného tehlového bytového domu, ktorý bol skolaudovaný v roku 2009, s krásnym výhľadom, v pokojnom a tichom prostredí v blízkosti lesa. Úžitková plocha bytu je 107 m2. K bytu prislúcha pivnica o rozlohe 8 m2.
Byt sa skladá z predsiene, chodby, veľkej obývacej izby spojenej s kuchyňou, troch spální a kúpeľne s WC. V byte sú strešné okná značky VELUX, murované jadro s vaňou a sprchovacím kútom, s priestorom pre práčku a sušičku, v celom byte sú drevené podlahy, kuchynská linka bola robená na mieru so zabudovanými spotrebičmi (varná doska, elektrická rúra na pečenie, digestor, umývačka riadu, chladnička), byt sa predáva s kompletne zariadenou kuchynskou a obývacou časťou. Zaujímavosťou je plne funkčný krb v obývacej miestnosti, pričom krbom si viete vykúriť celý byt. Kúrenie je zároveň zabezpečené samostatným plynovým kotlom napojeným na radiátory.
V blízkom okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, potraviny, reštaurácie, detské ihriská, pošta, zastávky MHD.
V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte. Katarína Kočíková,

Podobné realitné ponuky

FURČA:pekný 4 izbový byt ul. Clementisova 70 m2 + loggia.Rekonštrukcia
Predaj 195.000,- €
FURČA:pekný 4 izbový byt ul. Clementisova 70 m2 + loggia.Rekonštrukcia

ZARA REALITY ponúka exkluzívne:Na predaj veľmi pekný 4 - izbový byt ul. Clementisova Košice - Dargovských hrdinov - Furča.Pozrite si: *** virtuálna 3D VIDEOPREHLIADKA*** na stránke ZARA REALITY a...

4-izbový byt 70 m2 Košice - mestská časť Dargovských hrdinov / Clementisova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
FURČA:pekný 4 izbový byt ul. Clementisova 70 m2 + loggia.Rekonštrukcia 195.000,- € 4-izbový byt 70 m2 Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
Clementisova
predaj