Na prenájom 1i byt s pekným výhľadom 30m2 + lódžia, Západná - Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality Vám ponúka na prenájom 1 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii s rozlohou 30m2. Byt sa nachádza na treťom poschodí z 11-tich v panelovom bytovom dome na ulici Západná v Trenčíne. Bytový dom je zateplený, má nové vchodové dvere, schránky, zvončeky s elektronickým vrátnikom, má zrekonštruovanú strechu a dva výťahy. Jeden z výťahov je nákladný s nosnosťou 500kg. Oba výťahy jazdia aj do pivničných priestorov, z ktorých je bezbariérový východ na ulicu.

Byt sa prenajíma zariadený tak ako ho vidíte na fotografiách. Zostáva tu obývačková zostava, gauč, konferenčný stolík, vstavaná skriňa, komoda, kuchynská linka, chladnička, práčka, sporák a samozrejme vybavenie kúpeľne. Byt je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Byt je príjemný, svetlý. Je orientovaný na západnú stranu. Pred bytovým domom sa nachádzajú vysoké stromy, ktoré v neskorších hodinách letných dní vytvárajú tieň.

Okolie bytu je príjemné, tiché a plné zelene. V blízkosti bytového domu sa nachádza park, škôlka, základná škola, viaceré detské ihriská, zastávky MHD, obchodné centrum Južanka s množstvom obchodov, potraviny Terno aj Fresh, viaceré banky, zdravotné stredisko, veterinárna ambulancia, pneuservis a svetoznáma reštaurácia Remys bistro & pub. Parkovanie v okolí domu je bezproblémové vďaka množstvu novovybudovaných parkovacích miest.

Cena nájmu vrátane energií je 330,-€ mesačne. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá depozit vo výške 660,-€ a nájomné za prvý mesiac.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=ytwQybkNYEf


Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

Podobné realitné ponuky

Prenájom 1-izb. bytu 40 m2, Trenčín - K dolnej stanici
Prenájom 500,- €/mes.
Prenájom 1-izb. bytu 40 m2, Trenčín - K dolnej stanici

RADO Reality ponúka na prenájom 1-izb. byt nachádzajúci sa v rodinnom dome na ulici K dolnej stanici v Trenčíne. Byt o výmere 40 m² je prízemný a má samostatný vstup...

1-izbový byt 40 m2 Trenčín / K Dolnej stanici
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 1-izb. bytu 40 m2, Trenčín - K dolnej stanici 500,- €/mes. 1-izbový byt 40 m2 Trenčín
K Dolnej stanici
prenájom