Prenajmeme 1 izb v novostavbe na Uzbeckej ulici

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkam na prenájom 1 izbový byt s loggiou v novostavbe na Uzbeckej ulici v Bratislave. Byt je na 2/5 nadzemnom podlaží s výťahom,v oplotenom vnutrobloku. Celková podlahová plocha je 38 m2 s loggiou 2,5m2 a pivnicou na poschodí oproti bytu.
Byt sa prenajíma zariadený vstavaným nábytkom, vrátane spotrebičov (pracka, chladnička s mrazničkou, varná doska, digestor,elektrická rúra, mikrovlnná rúra).
Dispozícia: vstupná chodba s bezpečnostnými dverami, kúpeľňa s wc,obývacia izba s kuchyňou a spacim kutom (možnosť oddeliť), loggia.
Podlahové kúrenie regulovateľné termostatmi. Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou - obchody, banky, pošta, lekárne, reštaurácie, služby, škola, škôlka a pod. MHD na všetky smery 1 min. Nájomné 450 EUR/mesiac vrátane energii. Voľne ihneď.

Podobné realitné ponuky

Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava
Prenájom 450,- €/mes.
Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava

Ponúkam Vám na prenájom útulný a slnečný zariadený 1-izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v mestskej časti Bratislavy, Podunajské Biskupice. Byt sa nachádza na Podunajskej ulici v bytovom komplexe Median...

1-izbový byt 21.09 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Podunajská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava 450,- €/mes. 1-izbový byt 21.09 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Podunajská
prenájom