POSLEDNÝ BYT v projekte Bytový dom Furča - novostavba

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Mária Hegedüšová a realitná kancelária ADVISORS vám ponúka na predaj posledný 1-izbový byt v projekte Bytový dom Furča na Ulici svätej rodiny.
Hlavné výhody projektu Bytový dom Furča:
- byt je už postavený, skolaudovaný, pripravený na odovzdanie
- použitie kvalitných stavebných materiálov (tehla, zateplenie minerálnou vlnou, izolačné trojsklo, vlastná výmenníková stanica)
- byt má samostatné nezávislé kúrenie prostredníctvom osobitnej bytovej jednotky na vykurovanie a ohrev teplej úžitkovej vody, čím budúci vlastníci vedia dosiahnuť výraznú úsporu nákladov
- priestranný balkón
- elektrická zásuvka na balkóne
- dostatok komfortných širokých vnútorných garážových státí

Dispozičné riešenie bytu:
- kuchyňa s obývačkou a oddelenou spacou časťou
- priestranná chodba s možnosťou vytvorenia šatníka
- samostatné WC
- kúpeľňa
- balkón

Úžitková plocha: 49,58 m2, balkón: 7,80 m2. Celková plocha: 57,38 m2. Orientácia je slnečná juhozápadná s výhľadom na Košice. V blízkosti bytového domu je kompletná občianska vybavenosť – školy, škôlky, poliklinika, nákupné centrum, detské ihrisko, pošta, MHD zastávka a pod.

Pridajte sa k mojim spokojným klientom a ozvite sa mi. Rada Vám poskytnem bližšie informácie a umožním obhliadku nehnuteľnosti. Kúpna cena je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom: vypracovanie kúpnych zmlúv, kolky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra a kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK. Dohodnite si obhliadku na uvedenom tel. čísle . Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby, som certifikovanou maklérkou NARKS a rada Vám pomôžem s celým procesom.

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Košice - Dargovských hrdinov