Prenajme veľmi pekný, zariadený 1izb byt v novostavbe

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Apartim s.r.o. prenajme veľmi pekný, kompletne zariadený 1 izbový byt v 4 ročnej novostavbe na Šípovej ulici v mestskej časti Vrakuňa. Celková rozloha bytu je 24,49 m2, nachádza sa na 2 poschodí z 3, s výťahom.
Byt je pekne presvetlený, tichý, s výhľadom na rodinné domy. Prenajíma sa plne zariadený.
Byt je v štandardnom vyhotovení, má plastové okná, plávajúce podlahy, interiérové dvere a zárubne, vchodové dvere sú protipožiarne s bezpečnostným kovaním.
Dispozícia je súčasná - otvorená, pozostáva zo vstupného priestoru, miestnosti kde je obývačka prepojená s kuchynskou časťou a kúpeľne spojenej s WC, ktorá je presvetlená veľkým oknom.
Zariadenie bytu je kvalitné a bolo vyberané s dôrazom na členenie miestnosti. Kuchynská linka je vyrobená na mieru, má elektrickú sklokeramickú varnú dosku, vstavanú teplovzdušnú rúru, digestor a kompletný kuchynský a jedálenský riad, ďalej je v kuchyni chladnička, mikrovlnná rúra a iné malé zariadenie. Kuchynská časť je oddelená od obývacej barovým stolom so stoličkami. Sedačka je rozťahovacia vhodná na každodenné spanie. V byte nechýbajú úložné skrine, TV skrinka, či komoda. Kúpeľňa má sprchový kút, WC, umývadlo a samozrejme práčku.
Byt je veľmi príjemný, slnečný v kľudnej lokalite v blízkosti lesoparku a malého Dunaja, popri ktorom vedie cyklotrasa. Priamo pred bytovkou je zastávka MHD. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, Tesco, Lidl, Billa, Kaufland, zdravotné stredisko, reštaurácie...
BYT JE VOĽNÝ IHNEĎ. Byt je vhodný pre max. 2 osoby, nefajčiari, pracujúci.
Cena prenájmu je 400 € mesačne vrátane energií. Internet a Magio TV sú v cene. (v prípade dlhodobého prenájmu dohoda na cene možná)
Sprostredkovateľská provízia 300,- EUR.
Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte sl. Hercegovú

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Bratislava - Vrakuňa

Prenajmeme 1 izb byt na Uzbeckej ulici
Prenájom 550,- €/mes.
Prenajmeme 1 izb byt na Uzbeckej ulici

Ponúkame na prenájom 1 izbový byt s loggiou v novostavbe na Uzbeckej ulici v Bratislave. Byt je na 2/5 nadzemnom podlaží s výťahom,v oplotenom vnutrobloku. Celková podlahová plocha je...

1-izbový byt 35.5 m2 Bratislava - Vrakuňa / Uzbecká
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA
Prenájom 400,- €
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA

Ponúkame exkluzívne na prenájom zariadený 1 izbový byt na Čiernovodskej ulici v časti Bratislava – Vrakuňa. Byt sa nachádza na 3/4 poschodí. Bytový dom je zateplený. Nenachádza sa tam výťah...

1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiernovodská
Prenájom 400,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenajmeme 1 izb byt na Uzbeckej ulici 550,- €/mes. 1-izbový byt 35.5 m2 Bratislava - Vrakuňa
Uzbecká
prenájom
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA 400,- € 1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiernovodská
prenájom