360° VP:: 1-izbový byt s lodžiou BA IV. Karlova Ves, Silvánska ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 1-izbový slnečný byt s lodžiou o celkovej rozlohe 33 m2 + 4 m2 lodžia v lokalite Bratislava IV. Karolva Ves, Silvánska ulica. Byt sa nachádza na 4.podlaží 7-podlažného zatepleného panelového bytového domu. K bytu prislúcha komora priamo na poschodí vedľa bytu.

STAV BYTU:
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpelne, samostatného WC, samostatnej kuchyne, izby a lodžie. Vstup na lodžiu je z izby. Na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba. Pôvodné okná boli nahradené novými plastovými so žalúziami. Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou s plynovým sporákom s elektrickou rúrou, digestorom a chladničkou s mrazničkou. V samostatnej kúpeľni nájdete sprchový kút, umývadlo a práčku. Izba je zariadená nábytkovou zostavou, stolíkom, dvojlôžkom, skriňou s dostatkom úložného priestoru. Byt je k dispozícií od 1.2.2019 pre max.dve osoby, domáce zviera po dohode s majiteľkou bytu. V cene nájmu 400,- euro sú zahrnuté aj energie nie však KTV a internet.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačné nájomné vo výške 400,- euro + depozit vo výške 100,- euro (depozit sa po ukončení nájmu vracia) + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 400,- euro.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, dobrú dostupnosť a patrí medzi vyhľadávané lokality na bývanie v rámci hlavného mesta.
/ 1 - IZBOVÝ BYT / LODŽIA / VÝŤAH / ZARIADENÝ / BRATISLAVA IV. KARLOVA VES / SILVÁNSKA ULICA /

Podobné realitné ponuky