REZERVOVANÉ! 1-izbový byt na prenájom, Vráble - sídl. Lúky, 37m2, 4.p

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkam na prenájom 1-izbový byt v osobnom vlastníctve vo Vrábľoch, sídlisko Lúky. Byt sa nachádza na 4. poschodí v panelovom bytovom dome.

Ponúkaný byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou vrátane dispozičnej zmeny /spojenie kúpeľne s WC, 2 steny murované/. Dispozičné riešenie bytu s rozlohou 37 m2 je nasledovné - vstupná chodba, priestranná kuchyňa /12,5 m2/, izba /16 m2/, kúpeľňa s WC.

V byte sú stierky, plastové okná so žalúziami a sieťkami, vchodové dvere z masívu, menené zárubne a interiérové dvere, v kúpeľni posuvné dvere, vymenená kuchynská linka a vymurovaný barový pult s úložným priestorom. Podlahy v byte sú zmiešané - keramická dlažba v kúpeľni s WC, v chodbe a v kuchyni, v izbe je PVC s parketovým vzorom, v kúpeľni s WC je znížený strop a bodové osvetlenie. Vykurovanie je ústredné.

Na panelovom bytovom dome prebehla rozsiahla rekonštrukcia, oprava strechy, nové schránky, v spoločných priestoroch sú nové vstupné dvere a plastové okná. Vo vestibule je nová keramická dlažba, dom je zateplený s fasádou.

Byt je orientovaný na západ. K bytu patrí latková pivnica. Byt sa prenajíma zariadený. V prípade záujmu možnosť vypratanie časti nábytku z izby.
Dobrá lokalita, množstvo zelene, detské ihrisko, bezproblémové parkovanie, v blízkosti základná a materské školy. Kompletná občianska vybavenosť do 5 minút chôdze od bytu.
Cena 360 eur/1os./mes., 380 eur/2os./mes. Nefajčiari, bez domácich zvierat.
Byt je voľný ihneď.

Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu
Všetky naše ponuky nájdete na flem.sk alebo na FB: FLEM, sro - predaj, kúpa, prenájom nehnuteľností.

Podobné realitné ponuky