REZERVOVANÉ - PRÍJEMNÝ 1 IZBOVÝ BYT TOPOĽČANY

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Tento príjemný 1-izbový byt sa nachádza na 11.poschodí bytového domu výťahom v centre Topoľčian . Základná občianska vybavenosť, materská aj základná škola a dostupnosť do centra mesta je zabezpečená .

Byt majiteľ zrekonštruoval v roku 2012, kedy sa vymenila plávajúca podlaha , nová kuchynská linka, zmodernizovala sa kúpeľňa a WC a predsieň sa vybavila nábytkom na mieru. V izbe sú parkety , v predsieni, kuchyni, kúpeľni a WC je plávajúca podlaha .

Po vstupe do bytu cez bezpečnostné dvere sa v predsieni nachádza odkladací priestor na topánky ako i ďalší úložný priestor nad vstupnými dverami.

Z chodby sa vstupuje do kúpeľne a samostatného WC. Jadro bolo vymurované, v kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo s úložnou skrinkou.

Priestranná izba má veľké okná orientované smerom na východnú stranu a svieti tu slnko celé dopoludnie, je svetlá a kompletne zariadená príjemným nábytkom v kombinácii svetlého dreva. Izba ma praktický obdĺžnikový pôdorys, je preto možné ju jednoducho predeliť napr. knižnicou a účelne oddeliť spaciu časť a obývaciu časť s rozkladacím gaučom, kreslom a zostavou nábytku s poličkami a skrinkami. Byt sa predáva aj so spomínaným nábytkom.

Samostatná kuchyňa je rovnako presvetlená veľkým oknom a napriek svojej veľkosti ponúka dostatok úložných priestorov.

K bytu prislúcha aj latková pivničná kobka v suteréne bytového domu.

Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii, prebehlo zateplenie bytového domu, rekonštrukcia strechy, je tu nový elektronický vstupný systém na čip do bytového domu .
Výhody -
vynikajúca pešia aj dopravná dostupnosť
bezproblémové parkovanie pre obyvateľov domu pred bytovým domom, veľké parkovisko hneď vedľa bytového domu

Bližšie informácie o nehnuteľnosti Vám poskytneme na nižšie uvedenom tel. čísle - Ing . Slavka Kutňanská , Tel: , . Zabezpečíme Vám kompletný právny servis potrebný pri prevode nehnuteľnosti: vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv, návrhu na vklad a katastrálne a notárske poplatky. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Podobné realitné ponuky

Time4Dreams | 1 IZBOVÝ BYT | VEĽKÉ RIPŇANY | TOPOĽČANY
Predaj 69.000,- €
Time4Dreams | 1 IZBOVÝ BYT | VEĽKÉ RIPŇANY | TOPOĽČANY

NA PREDAJ 1 IZBOVÝ BYT VO VEĽKÝCH RIPŇANOCH ( Okres Topoľčany ) BYT- stavebný materiál obvodového muriva PORFIX hrúbka 300mm- stavebný materiál vnútrorných zvislých konštrukcií TEHLA Wienerberger hrúbka 150mm- stavebný...

1-izbový byt 31 m2 Veľké Ripňany / Hlohovecká
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Time4Dreams | 1 IZBOVÝ BYT | VEĽKÉ RIPŇANY | TOPOĽČANY 69.000,- € 1-izbový byt 31 m2 Veľké Ripňany
Hlohovecká
predaj