Predaj, jednoizbový byt Šaľa, Veča, ul. Narcisova - ...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľký 1-izbový byt v osobnom vlastníctve v mestkej časti Šaľa-Veča, na ulici Narcisová o rozlohe 44 m2, ktorý sa nachádza na vyvýšenom prízemí bytového domu.
Dispozične byt pozostáva z jednej samostatnej izby, obývacej izby, ktorá je spojená s kuchyňou, vstupnej chodby a kúpeľne.
Byt prešiel rekonštrukciou, kuchynská linka so spotrebičmi, ( elektrický sporák, chladnička, práčka ), v izbe, obývačke, chodbe a v kuchyni plávajúca podlaha, v kúpeľni dlažba. Plastové okná so žalúziami, omietky, bezpečnostné vstupné dvere. Bytové jadro je murované, v kúpeľni sprchový kút a toaleta. Bytový dom je zateplený, vymenené rozvody, nový vchod a výťah.
Nehnuteľnosť je situovaná okrajovej časti sídliska. Parkovanie pri bytovom dome a okolité parky spríjemňujú bývanie a život.
Mesačné náklady na bývanie sú vo výške 120,- EUR + elektrina a plyn.
Mestká časť Šaľa-Veča má kompletnú občiansku vybavenosť, škola, škôlka, lekár, lekáreň, autobusová zastávka, supermarket, fitness.
Byt je kúpou ihneď.
V prípade záujmu Vám zabezpečíme financovanie prostredníctvom banky
ID ponuky: SA-51830

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Šaľa

 Na predaj veľký 1 izbový byt z balkónom Močenok
Predaj 77.000,- €
Na predaj veľký 1 izbový byt z balkónom Močenok

Ponúkame na predaj priestranný 1 izbový byt s balkónom nachádzajúci sa v obci Močenok. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, izby s balkónom a kuchyne. Celková výmera bytu je 50m2...

1-izbový byt 50 m2 Močenok
Na predaj šikovný, teraz dokončený  1 izbový byt v Šali – Veči.
Predaj 70.000,- €
Na predaj šikovný, teraz dokončený 1 izbový byt v Šali – Veči.

IBA u nás DOHODA na CENE VŽDY istá !pretože spolupracujete s PROFESIONÁLNOU a LICENCOVANOU realitnou kanceláriou !Hľadáte byt kde sa dá hneď nasťahovať? Práve ste ho našli. Rk Diamant Real...

1-izbový byt 35 m2 Šaľa / Narcisová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj veľký 1 izbový byt z balkónom Močenok 77.000,- € 1-izbový byt 50 m2 Močenok predaj
Na predaj šikovný, teraz dokončený 1 izbový byt v Šali – Veči. 70.000,- € 1-izbový byt 35 m2 Šaľa
Narcisová
predaj